Λαμία-ΑΕΛ: Αναβολή στο ματς λόγω των δελτίων

Δεν έγινε ο αγώνας της Λαμίας με την ΑΕΛ, για το θέμα με την ανάκληση των δελτίων των παικτών της Λάρισας. Λόγω ΚΑΠ η εξέλιξη, μετά την απόφαση της ΕΠΟ. 

Λαμία-ΑΕΛ: Αναβολή στο ματς λόγω των δελτίων

Δεν έγινε ο αγώνας της Λαμίας με την ΑΕΛ λόγω του θέματος με την ανάκληση των δελτίων δέκα παικτών της Λάρισας από την επιτροπή μεταγραφών της ΕΠΟ.

Ο διαιτητής δεν μπορούσε να δώσει συγκατάθεση να γίνει το ματς με παίκτες χωρίς δελτία και το ματς δεν διεξήχθη, καθώς η ΑΕΛ δήλωσε στο φ.α. τους συγκεκριμένους παίκτες, με επτά εξ΄αυτών στην αρχική ενδεκάδα. Στην απόφαση του διαιτητή Κουτσιαύτη συναίνεσε και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ που ήταν παρατηρητής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΚΑΠ, η ΑΕΛ κινδυνεύει με ποινή να χάσει το παιχνίδι με 3-0 και με πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ.

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει ότι η ομάδα του θα χρησιμοποιήσει κανονικά τους παίκτες και το ζήτημα θα κριθεί αργότερα στα δικαστήρια, κάνοντας δριμεία επίθεση στην ΕΠΟ. Από την ομοσπονδία λέγεται ότι υπήρξε ενημέρωση προς την ΠΑΕ ΑΕΛ για ληξιπρόθεσμη επιταγή προς την ΕΠΟ ύψους 24.000 ευρώ, κάτι που οδήγησε στην ανάκληση των δελτίων των παικτών που αποκτήθηκαν με μεταγραφή τον χειμώνα.

Κούγιας για ανάκληση δελτίων: «Η απόφαση θα καταρρεύσει στο διαιτητικό δικαστήριο»

Οι δύο ομάδες δεν έχουν παίξει ακόμη στο πρωτάθλημα, αφού το ματς του πρώτου γύρου είχε αναβληθεί δύο φορές λόγω κρουσμάτων και θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου!

Οι 11αδες που είχαν δηλωθεί, με την ΑΕΛ να έχει κανονικά δηλώσει τους νέους παίκτες της.

Μικρογραφία

ΛΑΜΙΑ-ΑΕΛ

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Συνθέσεις

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Βασιλακάκης, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς, Καραμάνος

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Χουσίνο, Γκράουρ, Κολομπίνο, Νικολιάς, Ακούνια, Μπεν Χατίρα, Ντουρμισάι