Πελέ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που θα προβάλει το Netflix (vid)

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που θα προβάλει το Netflix στις 23 Φεβρουαρίου με αντικείμενο τη ζωή του μέγιστου Πελέ κυκλοφόρησε σήμερα (4/2).

Πελέ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που θα προβάλει το Netflix (vid)

Ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή και τη δράση του σπουδαίου Πελέ θα προβάλει το Netflix σε λίγες ημέρες.

Για την ακρίβεια, στις 23 Φεβρουαρίου θα βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες η παραγωγή που φτιάχτηκε για τον Έντσον Αράντες Ντο Νασιμέντο, πιο γνωστό ασφαλώς ως Πελέ, ο οποίος υπήρξε για τους περισσότερους ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που εμφανίστηκε ποτέ στον πλανήτη.

Το πρώτο τρέιλερ βγήκε σήμερα (4/2) στην κυκλοφορία και δίνει μια γεύση τού τι θα περιλαμβάνει το εν λόγω ντοκιμαντέρ σχετικά με τον «βασιλιά» που θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του Netflix.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει σπάνιο και αποκλειστικό υλικό του ίδιου του ηγέτη της Εθνικής Βραζιλίας και της Σάντος, καθώς και συνεντεύξεις από πρώην συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων οι Ζαγκάλο, Αμαρίλντο και Ζαϊρζίνιο.

Επιπλέον, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την απότιση φόρων τιμής από μέλη της οικογένειας του 81χρονου θρύλου του αθλήματος και της «πατρίδας του καφέ», όπως επίσης και από δημοσιογράφους, καλλιτέχνες και άλλες προσωπικότητες από τη χώρα της Νότιας Αμερικής.