Ολυμπιακός: Αγωνία για Αβραάμ ενόψει και PSV

Την Πέμπτη (4/2) οι εξετάσεις σε Αβραάμ Παπαδόπουλο για να φανεί αν όντως πρόκειται για θλάση στον προσαγωγό. Η σημασία πιθανής απουσίας του για το ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν. 

Ολυμπιακός: Αγωνία για Αβραάμ ενόψει και PSV

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο 70ο λεπτό του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Ο έμπειρος αμυντικός αμέσως κατάλαβε το πρόβλημα και ζήτησε από τον πάγκο την άμεση αντικατάστασή του.

Την Πέμπτη (4/2) ο Αβραάμ θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις με την ανησυχία για πιθανή θλάση να προκαλεί πρόβλημα στον προγραμματισμό για τα επόμενα ματς όσον αφορά στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Ειδικά για το ματς με την Αϊντχόφεν και με δεδομένη την απουσία του Σεμέδο, ο Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται οπωσδήποτε την παρουσία του Παπαδόπουλου, για να έχει λύση από τον πάγκο ή αρχικού σχήματος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ότι ο Παπασταθόπουλος θα είναι έτοιμος, αλλά δεν θα έχει πολλά ματς στα πόδια του, με τον Ουσεϊνού Μπα να είναι σίγουρος για τη μία θέση.

Εναλλακτικές επιλογές για το αν χρειαστεί παίκτης για στόπερ στο πρώτο ματς με τους Ολλανδούς μπορεί να είναι ο Μπουχαλάκης που αγωνίστηκε εκεί όταν αντικαταστάθηκε ο Αβραάμ, αλλά και ο Λαλά που έχει παίξει κάποια ματς στη διάρκεια της καριέρας του ως κεντρικός αμυντικός.

Το παν αυτή τη στιγμή είναι να οριστικοποιηθεί η σοβαρότητα του προβλήματος για τον Αβραάμ και ο χρόνος που θα χρειαστεί για την αποκατάσταση ενός παίκτη, ο οποίος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση όποτε χρησιμοποιείται.