Ο Καμαρά και το κέντρο του Ολυμπιακού

Αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού στην πρόταση Μαρσέιγ για Καμαρά, το ποσό των 20 εκ. ευρώ για τον Αφρικανό, αλλά και πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στα χαφ των Πειραιωτών μετά την αποχώρηση Πέπε. 

Ο Καμαρά και το κέντρο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε επίσημη κρούση από την Μαρσέιγ για τον Μαντί Καμαρά, καθώς η γαλλική ομάδα έχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή, όμως οι Πειραιώτες απάντησαν ότι ο Αφρικανός μέσος δεν είναι προς πώληση και ότι για το καλοκαίρι η τιμή εκκίνηση των συζητήσεων θα είναι για ποσά πάνω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Το θέμα επιβεβαίωσε σήμερα (2/2) το France Football, με την Μαρσέιγ να έχει στη λίστα της τον άσο του Ολυμπιακού από το περασμένο καλοκαίρι και να τον θέλει «σαν τρελή» και τώρα, ειδικά μετά τις εμφανίσεις τους στα ματς των δύο ομάδων στο Champions League και το γκολ που είχε σημειώσει στο «Βελοντρόμ».

Ο Μαντί Καμαρά δεν συζητήθηκε καν να φύγει τώρα από τον Ολυμπιακό, καθώς μαζί με τον Γιαν Εμβιλά και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη θα είναι οι τρεις βασικές επιλογές για τη μεσαία γραμμή και θα παίζουν μαζί εφόσον ο Πέδρο Μαρτίνς επιλέγει στα πιο δύσκολα ματς (ευρωπαϊκά ή εγχώρια ντέρμπι) το 4-3-3.

Μετά την απόφαση δανεισμού του Πέπε στην Φαμαλικάο, δημιουργείται ένα θέμα σχετικά με τις εναλλακτικές επιλογές για το κέντρο, αλλά στον Ολυμπιακό υπάρχει εμπιστοσύνη στη δυνατότητα του Θανάση Ανδρούτσου να αγωνιστεί στις συγκεκριμένες θέσεις, πέραν της επιλογής για τη θέση του δεξιού μπακ. Όπως επίσης και στο νεαρό Βασίλη Σουρλή, ο οποίος τελικά δεν παραχωρήθηκε με δανεισμό, έμεινε στο ρόστερ και θα έχει τις ευκαιρίες του. Κάτι που συνέβη στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Τον Σουρλή ήθελε δανεικό ο Λεβαδειακός, ο οποίος τελικά απέκτησε με δανεισμό έναν άλλον παίκτη του Ολυμπιακού, τον Κύπριο Ιωάννη Κωστή, ο οποίος είχε δοθεί στην Λάρισα χωρίς να πάρει το χρόνο συμμετοχής που υπολόγιζαν οι Πειραιώτες.