«Η Μπριζ διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ για τον Τζόλη»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο, η Μπριζ κινείται για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη από τον ΠΑΟΚ.

«Η Μπριζ διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ για τον Τζόλη»

Η βελγική ομάδα, η οποία έχει παραχωρήσει δανεικό τον Μάικλ Κρμέντσικ στο ΠΑΟΚ, φέρεται να είναι σε επαφή με το Δικέφαλο, ώστε να ρίξει την τιμή του Χρήστου Τζόλη και να τον αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς είναι σε αναζήτηση εξτρέμ!

Συγκεκριμένα, η «Nieuwsblad.be» αναφέρει ότι Μπριζ θέλει τον "Τζόλη των 10 εκατομμυρίων ευρώ".

«Κάτω από άκρα μυστικότητα, η Κλαμπ στοχεύει σε έναν ακόμα καλύτερο ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι ο 18χρονος Έλληνας, Χρήστος Τζόλης, που έχει κάνει μεγάλη αίσθηση φέτος με τον ΠΑΟΚ, με 12 γκολ και 7 ασίστ σε 28 συμμετοχές. Στην Ελλάδα ακούγεται ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι σκληρός στις διαπραγματεύσεις, γιατί περιμένει πολλά χρήματα από τον Τζόλη», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ, που εμπλέκει και τον Κρμέντσικ, ώστε να ρίξει τις απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι «ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ικανοποιημένος με τον Κρμέντσικ και έχει ήδη ρωτήσει για το ποσό πώλησης του».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν επίσημα άμεσα, καθώς ο Τζόλης λογίζεται ως διάδοχος των Εμανουέλ Ντενίς και των Κρέπιν Ντιατά, με τον πρώτο να συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία με τη φανέλα της Κολωνίας και ο δεύτερος στη Μονακό.