UEFA Youth League με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Κληρώνει την Τετάρτη (27/1-13.00) το UEFA Youth League με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ από την Ελλάδα. Δείτε τα γκρουπ με τους υποψήφιους αντίπαλους..

UEFA Youth League με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση των 64 ομάδων Νέων που μετέχουν στο φετινό UEFA Youth League με τη συμμετοχή από την Ελλάδα του Ολυμπιακού (στο γκρουπ των 32 ομάδων που μετείχαν στο Champions League) και του ΠΑΟΚ που πήρε το εγχώριο πρωτάθλημα στο συγκεκριμένο «μονοπάτι» των άλλων 32 ομάδων.

Οι αγώνες θα είναι μονοί λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, με τα ματς αυτής της φάσης να διεξάγονται στις 2 και 3 Μαρτίου. Η φάση των «32» και των «16» θα διεξαχθεί πάλι σε μονά ματς τον Απρίλιο, τα προημιτελικά στις 4 και 5 Μαΐου, ενώ οι ημιτελικοί αγώνες και ο τελικός θα γίνουν 17 και 20 Μαΐου στη Νιόν.

Ο Ολυμπιακός μετέχει στο α γκρουπ των ομάδων του Champions League και θα κληρωθεί με μία από τις Μπάγερν, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ, Παρί Σεν Ζερμέν, Σσχτάρ και Πόρτο. Η ομάδα που θα βγει πρώτη σε κάθε ζευγάρι θα είναι γηπεδούχος.

Ο ΠΑΟΚ μετέχει στο α γκρουπ από το μονοπάτι των πρωταθλητών και υποψήφιοι αντίπαλοί του είναι: Θέλτα (Ισπανία), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος), Γκόρνικ Ζάμπρζε (Πολωνία), Βιτορούλ (Ρουμανία), Ολύμπια Λουμπλιάνα (Σλοβενία), Γκιορ (Ουγγαρία), Απολόνια (Αλβανία)