Ζιντάν: «Δεν είναι ντροπή - Αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλαβε την ευθύνη για τον... ιστορικό αποκλεισμό της Ρεάλ στο Κύπελλο από την Αλκογιάνο, ομάδα τρίτης κατηγορίας!

Ζιντάν: «Δεν είναι ντροπή - Αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

«Υπάρχει μεγάλη ευθύνη και σε μένα ως προπονητή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες. Η μπάλα δεν ήθελε να πάει μέσα, οπότε αποκλειστήκαμε» τόνισε ο Ζινεντίν Σιντάν, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Κύπελλο.

Για το αν θεωρεί ντροπή τον αποκλεισμό: «Είναι δική σας λέξη, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα 3ης κατηγορίας αλλά δεν είναι ντροπή. Αυτά συμβαίνουν και πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη, είναι μία μέρα γεμάτη πόνο, γιατί δεν θέλουμε να χάνουμε».

Για την εμπιστοσύνη των παικτών προς το πρόσωπό του: «Κάναμε ορισμένα πράγματα φέτος, αλλά όχι τελευταία. Πρέπει να ρωτήσετε τους παίκτες αν πήραν το μήνυμα αλλά πιστεύω πως το πήραν».

Για το αν νιώθει πίεση για τη θέση του: «Όταν χάνεις, μιλάς. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για την ήττα και οτιδήποτε έρθει. Είμαι ήρεμος, όταν οι παίκτες μου κερδίζουν. Θα συζητήσουμε, θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες ημέρες».

Ερωτηθείς αν είναι η πιο... επίπονη ήττα, ήταν λακωνικός: «Όλες οι ήττες πονάνε».