Αχμέντ Χασάν: Τους το χρωστούσε από τα Γιάννενα (vids)

O Αχμέντ Χασάν ήταν ο λυτρωτής του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις.

Αχμέντ Χασάν: Τους το χρωστούσε από τα Γιάννενα (vids)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έδωσε τη λύση στο επιθετικό τέλμα, που βρέθηκε ο Ολυμπιακός για 93 λεπτά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος απείλησε τους ερυθρόλευκους με την πρώτη τους φετινή εντός έδρας απώλεια βαθμών, μετά από 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Με το 5ο του γκολ σε 9 συμμετοχές φέτος, λύτρωσε τον Ολυμπιακό, όπως έκανε και στο ματς του πρώτου γύρου στα Γιάννενα... Τότε είχε πετύχει γκολ στις καθυστερήσεις, το οποίο ακυρώθηκε από τον VAR ως οφσάιντ (;) του Ελ Αραμπί στο ξεκίνημα της φάσης και πριν ο Χασάν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά, το 1-1 είχε μείνει μέχρι το τέλος του αγώνα και ήταν η πρώτη απώλεια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Σε εκείνο το παιχνίδι, το οποίο είχε γίνει στις 4 Οκτωβρίου, είχε αγωνιστεί 21 λεπτά ως αλλαγή. Στο ματς της Κυριακής (17/1) έπαιξε 24 λεπτά επίσης ως αλλαγή. Τώρα δεν τίθεται θέμα VAR και ο Αιγύπτιος, ο οποίος επανήλθε υγιής από την περιπέτεια με τον κορονοϊό, το πανηγύρισε σαν να το χρωστούσε. Και σε συμπαίκτες και σε αντιπάλους...

Το γκολ του Χασάν με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα

Το γκολ του Χασάν με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη