ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Πολλά γκολ και κάρτες με Φάμπρι!

Στα περσινά παιχνίδια της Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα δεν είχε πολλά γκολ ούτε κάρτες. Τώρα με τον Φάμπρι διαιτητή μπορεί να είναι αλλιώς!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Πολλά γκολ και κάρτες με Φάμπρι!

Η διεθνής απειρία του Μίκαελ Φάμπρι είναι ένα «θέμα» για το σημερινό (13/1-19.30) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και το ότι ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ θα είναι παρατηρητής διαιτησίας δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Όπως ίσως ούτε ο ίδιος ο ορισμός, αν και την προηγούμενη φορά που είχε παίξει ελληνικό ντέρμπι (πέρυσι στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ 0-1 για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ), ο Φάμπρι ήταν αλάνθαστος. Μακάρι να το επαναλάβει.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό σχετικά με τον Ιταλό διαιτητή, ο οποίος έγινε διεθνής πριν από δύο χρόνια, έχει να κάνει με όσα συμβαίνουν στα τελευταία ματς που έχει διευθύνει. Τόσο για διοργανώσεις της UEFA όσο και σε αναμετρήσεις της Serie A και της Serie B. Μπαίνουν πολλά γκολ, σκοράρουν και οι δύο ομάδες και γενικά γίνονται αμφίρροπες και συναρπαστικές αναμετρήσεις. Όπως επίσης βγάζει πολλές κάρτες ο Ιταλός. Κίτρινες και κόκκινες. Αυτά για να ξέρουμε τι μπορεί να δούμε απόψε στην Τούμπα.

Προσέξτε τι έχει συμβεί στα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει σφυρίξει ο 37χρονος Ιταλός:

Σασουόλο-Τζένοα 2-1 έδειξε 6 κίτρινες. Ίντερ-Σπέτσια μόνο 3. Αλλά πιο πριν: Κρεμονέζε-Μπρέσια 2-2 (7 κίτρινες), Σκωτία-Κροατία (Ελπίδες) 2-2 (2 κόκκινες και 5 κίτρινες), Ερυθρός Αστέρας-Γάνδη 2-1 (6 κίτρινες), Μπολόνια-Κάλιαρι 3-2 (6 κίτρινες), Ουντινέζε-Πάρμα 3-2 (5 κίτρινες), Σαλερνιτάνα-Ρετζίνα 1-1 (6 κίτρινες), Βέλγιο-Γερμανία (Ελπίδες) 4-1 (1 κόκκινη, 5 κίτρινες), Μπρέσια-Σαμπντόρια 1-1 (1 κόκκινη, 4 κίτρινες), Ρόμα-Πάρμα 2-1 (6 κίτρινες) και Λάτσιο-Φιορεντίνα 2-1 (1 κόκκινη, 7 κίτρινες)!