Πέθανε σε ηλικία 30 χρονών ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα Κρίστοφερ Μαμπουλού (vids)

Θρήνος για τον παλιό ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα Κρίστοφερ Μαμπουλού, ο οποίος πέθανε από ανακοπή καρδιάς μόλις στα 30 του χρόνια...

Πέθανε σε ηλικία 30 χρονών ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα Κρίστοφερ Μαμπουλού (vids)

Ο Κρίστοφερ Μαμπουλού δεν βρίσκεται πια στη ζωή...

Ο γεννημένος στη Γαλλία Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής, που είχε περάσει στο παρελθόν από τα μέρη μας αγωνιζόμενος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, πέθανε σε ηλικία μόλις 30 ετών, προδομένος από την καρδιά του την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατος βρήκε τον άτυχο Μαμπουλού στη Γαλλία και συγκεκριμένα σε συνοικία του Μονφερμέιγ (είναι προάστιο του Παρισιού), όπου έπαιζε μπάλα με φίλους του και σωριάστηκε νεκρός εξαιτίας ανακοπής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κονγκολέζος εξτρέμ είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2016-17 στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις ως παίκτης του «Άγιαξ της Ηπείρου», με τον οποίο είχε σκοράρει 3 φορές σε 22 παιχνίδια στη Super League 1 εκείνης της περιόδου.

Μεγάλο παιχνίδι ο Μαμπουλού είχε κάνει στο Αγρίνιο την 1η Νοεμβρίου 2016. Μπαίνοντας στον αγώνα ως αλλαγή και ενώ ο γηπεδούχος Παναιτωλικός προηγούνταν των Ηπειρωτών με 1-0, ανέτρεψε την κατάσταση και με δύο τέρματα οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια σπουδαία επικράτηση στο ντέρμπι της βορειοδυτικής Ελλάδας με σκορ 1-2.

Ο Μαμπουλού όμως είχε σκοράρει και στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στις 26 Οκτωβρίου 2016 συγκεκριμένα είχε πετύχει το μοναδικό και νικητήριο γκολ στο 1-0 του ΠΑΣ επί της Ξάνθης για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ είχε αστοχήσει και σε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο του Κρίστοφερ Μαμπουλού εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αργά το βράδυ της Κυριακής (10/1). Η ανακοίνωση του ηπειρώτικου συλλόγου αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:

«Συντετριμμένη όλη η οικογένεια του ΠΑΣ έχασε τον δικό της Κρίστοφερ Μαμπουλού που άφησε την τελευταία του πνοή παίζοντας ποδόσφαιρο με τους φίλους του.

Σε ευχαριστούμε για όλα και θα σε θυμόμαστε πάντα για όσα ζήσαμε μαζί».