Ο Ελ Αραμπί, ο Βαλμπουενά και ο Παναιτωλικός

Πιο εύκολα κερδίζει στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό παρά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα γκολ του Ελ Αραμπί, η βοήθεια του Βαλμπουενά, τι έχει γίνει με Μαρτίνς, η εντυπωσιακή παράδοση. 

Ο Ελ Αραμπί, ο Βαλμπουενά και ο Παναιτωλικός

Ο Ολυμπιακός έχει εντυπωσιακή παράδοση εναντίον του Παναιτωλικού, δεν έχει ηττηθεί ποτέ, σε 21 ματς έχει 18 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ στο Αγρίνιο έχει 7 νίκες και αυτές τις 3 ισοπαλίες σε 10 αγώνες.

Στην περίοδο του Μαρτίνς έχει μόνο νίκες. Κι είναι χαρακτηριστικό ότι τις πετυχαίνει πιο εύκολα στην έδρα του Παναιτωλικού παρά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρόπερσι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 2-1 στο Φάληρο (με Ποντένσε, Γκερέρο, αλλά τον Κρέσπο να μειώνει στο 70΄και να γίνεται ανοιχτό ματς ως το τέλος). Πέρυσι με 2-0, με τα γκολ στο β΄μέρος κι αφού χρειάστηκε να μπει αλλαγή ο Βαλμπουενά στο 55΄. Και φέτος, στον πρώτο γύρο, πάλι 2-0, αλλά ξανά με εσπευσμένη είσοδο του Γάλλου στην επανάληψη και τα γκολ από τον Ελ Αραμπί και τον Καφού. Με τον Πορτογάλο να κλείνει το σκορ στο τέλος.

Αντιθέτως στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός νίκησε πρόπερσι με 5-0 (1-0 στο ημίχρονο και καταιγίδα στην επανάληψη) και πέρυσι με 3-0 καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο 45λεπτο με τον Ποντένσε και δύο γκολ του Ελ Αραμπί.

Συνεπώς ο Μαροκινός έχει καλή παράδοση στο σκοράρισμα και θα επιδιώξει σήμερα (9/1-19.30) να επιστρέψει στα γκολ μετά την παρένθεση με τον Αστέρα. Όσο παίξει βέβαια, διότι και αυτός είναι για να ξεκουράζεται κάποια στιγμή. Ο δε Βαλμπουενά είναι έτοιμος για να βοηθήσει ξανά αποφασιστικά εφόσον χρειαστεί. Ο Μασούρας είχε καλή παράδοση με τον Αστέρα αλλά δεν σκόραρε, μπορεί να το πετύχει στο Αγρίνιο καθώς με τον Παναιτωλικό έχει δύο γκολ στο παλμαρέ του.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν ότι ο Παναιτωλικός θα είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με τον αγώνα του κόντρα στην ΑΕΚ, στον οποία δεν απείλησε επιθετικά παρά μόνο από το δώρο του Τσιγκρίνσκι στον Ντάλσιο και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ισοφάριση.