Ο Ερυθρός Αστέρας «ψάχνεται» για τον Τσούμιτς του Ολυμπιακού

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει επαφές προκειμένου να αποκτήσει δανεικό τον Νίκολα Τσούμιτς που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο Ερυθρός Αστέρας «ψάχνεται» για τον Τσούμιτς του Ολυμπιακού

Για ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έχει ψαχτεί ο Ερυθρός Αστέρας και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Σερβία κάνει προσπάθεια να τον πάρει στο Βελιγράδι. Ο λόγος για τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Στην Ισπανική ομάδα έχει κάνει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, ενώ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Γενικά ο δανεισμός του δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο στη Χιχόν με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει ότι έχει θέμα προσαρμογής και ακόμη δεν έχει καταφέρει να πιάσει τα στάνταρ της περσινής του απόδοσης.

Τον Τσούμιτς τον ήθελε ο Ερυθρός Αστέρας από την εποχή που αγωνιζόταν στη Ραντνίσκι Νις, αλλά τότε με αστραπιαίες κινήσεις τον είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Ο ποδοσφαιριστής είχε κοστίσει στους Πειραιώτες 500.000 ευρώ, αλλά δεν έπεισε τον Πέδρο Μαρτίνς για να τον κρατήσει στον Ρέντη και έτσι δόθηκε δανεικός στη Χιχόν.

Η έλευση του Ντούσκο Τόσιτς στην τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να κινείται για την ενίσχυση της. Οι Ισπανοί δεν σκοπεύουν το καλοκαίρι να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς που είναι ύψους 7 εκατ. ευρώ. Έτσι δεν θα είχαν και πρόβλημα να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ψαχτεί για τον Νίκολα Τσούμιτς προκειμένου να τον αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Σερβία τώρα το θέμα είναι να υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό και ο 22χρονος εξτρέμ να συνεχίσει την καριέρα του στους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου.