Super League: Με... ντόρτια στο +10 από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός (πρόγραμμα, βαθμολογία, highlights)

Σαν άνεμος πέρασε ο Ολυμπιακός από την Τρίπολη συντρίβοντας 4-0 τον Αστέρα και αποσπάστηκε 10 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, που δοκιμάζεται την Πέμπτη (7/1) στο Περιστέρι. Νίκες με το στανιό για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, μοιρασιά για ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα, η βαθμολογία και τα highlights της 15ης αγωνιστικής.

Super League: Με... ντόρτια στο +10 από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός (πρόγραμμα, βαθμολογία, highlights)

Επίδειξη ισχύος έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνέτριψε 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης, με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Σεμέδο και Καμαρά σκόραραν πριν την ανάπαυλα και οι Φορτούνης - Μπρούμα διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αποσπάστηκε 10 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται την Πέμπτη (7/1) στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Επόμενο παιχνίδι για τους Πρωταθλητές Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, που έπαιξε για αρκετό χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο (αποβολή Ζαγαρίτη), σκόραρε στο 20' με τον Ιωαννίδη και γλίτωσε τρεις φορές από το VAR, που πήρε πίσω δύο πέναλτι και ένα γκολ υπέρ του Απόλλωνα. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Ιωαννίδη.

Με γκολ του Κώστα Γαλανόπουλου στο 41ο λεπτό, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Χωρίς εντός έδρας νίκη παραμένει φέτος η ΑΕΛ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το προφίλ της 15ης αγωνιστικής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Απόλλων - Παναθηναϊκός 0-1
(20' Ιωαννίδης)

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 1-0
(41' Γαλανόπουλος)

ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Αστέρας - Ολυμπιακός 0-4

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Άρης - Βόλος 17:15

ΟΦΗ - Λαμία 17:15

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 19:30

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ