Αγένεια Μπόλονι: Αποκάλεσε ηλίθιο τον δημοσιογράφο της Nova, Νίκο Τζουάννη και αποχώρησε! (vid)

Σε σύγχυση ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Του έφταιγαν τα πάντα! Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, οι απουσίες, ακόμα και οι ορθές ερωτήσεις του δημοσιογράφου της Nova, Νίκου Τζουάννη, τον οποίο αποκάλεσε ηλίθιο!

Αγένεια Μπόλονι: Αποκάλεσε ηλίθιο τον δημοσιογράφο της Nova, Νίκο Τζουάννη και αποχώρησε! (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι έδειξε να πιέζεται από τις επισημάνσεις-ερωτήσεις του δημοσιογράφου της Nova, που καλύπτει χρόνια το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, Νίκου Τζουάννη.

Προηγουμένως κάποιος από την εξέδρα φώναξε στον Λάζλο Μπόλονι, με αποτέλεσμα ο Ρουμάνος να εκνευριστεί και να του απαντήσει, ενώ "έκοβε βόλτες" στο γήπεδο για να ηρεμήσει πριν στηθεί στο σταντ του συνδρομητικού καναλιού για τις καθιερωμένες δηλώσεις!

Η ερώτηση που εκνεύρισε τον Ρουμάνο προπονητή του Παναθηναϊκού, ήταν εάν έχει μετανιώσει με τη μεγάλη άδεια που έδωσε στους παίκτες του:

"Αυτό που λέγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι ηλιθιότητα (stupidite, το μετέφρασε ο διερμηνέας ως αβελτηρία) να μου κάνετε αυτήν την ερώτηση. Όταν ένας παίκτης θέλει να πάει να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια στη χώρα του, πώς εγώ θα του πω να μην πάει. Σε όλον τον κόσμο ουδείς γνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε για ν' αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Να σας πω ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπως ο Κουρμπέλης και ο Τζαβίδας που έμειναν εδώ".

Η απάντηση προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Τζουάννη, ο οποίος είπε στην αποφώνηση: "Δεν αποδέχομαι το σχόλιο του κύριου Μπόλονι. Τον ευχαριστώ πολύ. Επειδή με αποκάλεσε ηλίθιο, αφενός δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό και αφετέρου θα έπρεπε να μείνει εδώ για να ακούσει την απάντησή μου και όχι να αποχωρήσει αμέσως".

Κατά τ' άλλα, αφήνοντας την αίσθηση ότι βρισκόταν σε σύγχυση, ο Μπόλονι δήλωσε: "Δώσαμε τη μάχη μας και αντιμετωπίσαμε τη μάχη με το υλικό που διέθετε και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε.

Μη λέμε ό,τι θέλουμε. Εάν δεν βλέπουμε στο πρόσωπό μου την απογοήτευση... είμαι αρκετά ρεαλιστής για να ξέρω τι μπορώ να πάρω από αυτήν την ομάδα και προσπάθησα να μην είμαι πολύ έντονος στις δηλώσεις μου ή να κρύψω κάποια ένταση.

Θέλαμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και θα μπορούσαμε. Δεν είμαι απογοητευμένος. Οι νίκες είναι αυτές που μετράνε.

Υπήρξαν οι φάσεις που ο τερματοφύλακάς μας τις αντιμετώπισε, δεν δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει. Κάναμε καλή προσπάθεια. Νέοι παίκτες που επέστρεψαν, ήταν ικανοποιητικοί, όχι απολύτως, αλλά στάθηκαν στο ύψος τους.

Και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα δεν κατανοώ την απόφαση της λίγκας. έχουμε πέντε παίκτες θύματα του κορονοϊού. Θα μου πείτε ο ένας είναι στη Βραζιλία, αλλά κι αυτός νοσεί. Έχουμε πέντε παίκτες. Πώς είναι δυνατόν να παίξουμε αυτόν τον αγώνα;

Σε όλες τις ομάδες του κόσμου όταν σου λείπουν πέντε βασικοί παίκτες το αισθάνεσαι.

Είναι από τα ματς που όλοι έχουν δίκιο και κανένας δεν έχει δίκιο. Μπορεί κι εγώ κι εσείς κι ο κύριος να λέει ότι έχει δίκιο κι όλοι να έχουν άδικο".