Με Βαλμπουενά, Ντρέγκερ και λοιπούς ενόψει ΑΕΚ...

Μαζεύονται ένα ένα τα "όπλα" του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Με Βαλμπουενά, Ντρέγκερ και λοιπούς ενόψει ΑΕΚ...

Μπορεί το μυαλό και οι σκέψεις όλων να είναι στον Αχμέντ Χασάν και την ταλαιπωρία που έχει περάσει από τον κορονοϊό, αλλά από 'κει και πέρα στον Ρέντη μετρούν επιστροφές ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή (3/1).

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασης στη Γαλλία και επέστρεψε στην Ελλάδα. Κι όχι μόνο επέστρεψε αλλά πήγε άρον άρον και στον Ρέντη για να ξεκινήσει προπονήσεις. Στο ρεπό λοιπόν των υπολοίπων ο Βαλμπουενά πετάχτηκε μέχρι τον Ρέντη για να κάνει εντατικό πρόγραμμα και να δείξει με το «καλημέρα» ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή. Ο Γάλλος έχει αφήσει οριστικά πίσω του τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και είναι πλέον στο χέρι του Μαρτίνς το πώς θα τον αξιοποιήσει στο παιχνίδι με την «Ένωση». Και ιατρικά και αγωνιστικά είναι πανέτοιμος!

«Μέσα» και ο Ντρέγκερ. Ένα επιπλέον «βέλος» στη φαρέτρα του ενόψει του πολύ δύσκολου ξεκινήματος στο πρώτο 15νθήμερο του Ιανουαρίου. Ο Τυνήσιος έλειψε αρκετά ως προς το ότι δεν μπορούσε να πάρει ανάσες ο Ραφίνια. Ο Ντρέγκερ άφησε κι αυτός πίσω τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, πήγε χθες (27/12) στον Ρέντη παρά το ρεπό της ομάδας για να κάνει το δικό του πρόγραμμα και ουσιαστικά τίθεται στη διάθεση του Μαρτίνς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά κυρίως για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, όπου σίγουρα θα πρέπει να παίξει για να πάρει ανάσες ο Ραφίνια ενόψει του αγώνα της Τούμπας στις 13 Ιανουαρίου.

Σήμερα Δευτέρα (28/12) είναι προγραμματισμένο να γυρίσουν οι «ερυθρόλευκοι» στις προπονήσεις, καθώς μέχρι και χθες, δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα δηλαδή, είχαν μία εβδομάδα άδεια. Από σήμερα λοιπόν μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει ΑΕΚ, αλλά ορισμένοι παίκτες που ήταν στην Ελλάδα δεν έχασαν την ευκαιρία να πεταχτούν χθες στο προπονητικό κέντρο για να κάνουν τα προγράμματά τους. Εκτός από τους Βαλμπουενά και Ντρέγκερ, στον Ρέντη βρέθηκαν επίσης οι Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Εμβιλά, Κάιπερς, Μπρούμα, Σουρλής και Κρίστινσον. Σήμερα ξεκινούν οι υπόλοιποι...