Ολυμπιακός: Βασικός ο Ρέμπτσιουκ, αισιοδοξία για deal

Στην ενδεκάδα της Πάεος Φερέιρα είναι τελικά ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ για το ματς με την Φαρένσε. Δε σημαίνει κάτι αυτό για τις επαφές με τον Ολυμπιακό, παρά το «μπάσιμο» και της Πόρτο.

Ολυμπιακός: Βασικός ο Ρέμπτσιουκ, αισιοδοξία για deal

Κανονικά στην ενδεκάδα της Πάσος Φερέιρα για το εκτός έδρας ματς με την Φαρένσε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος βρίσκεται ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι ο προπονητής του, ο Πέπα, θα τον χρησιμοποιήσει παρόλο που είναι σε εξέλιξη το θέμα της μεταγραφής του.

Ο Ρέμπτσιουκ παραμένει η Νο 1 επιλογή του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ και συνεχίζονται σε καλό δρόμο οι επαφές για την απόκτηση του 22χρονου Μολδαβού.

Παρά το γεγονός ότι ρεπορτάζ από την Πορτογαλία ήθελαν την Πόρτο (που έχει το 40% των δικαιωμάτων του) να επανακάμπτει για την απόκτησή του, καθώς ο Κονσεϊσάο θέλει έναν ακόμη καλό αριστερό μπακ μαζί με τον Ζαϊντού στο ρόστερ ώστε να μην πηγαίνει σε εναλλακτικές τύπου Μαναφά ή Σαρ όπως έχει κάνει φέτος όταν δεν έχει τον Ζαίντού. Παικτών δηλαδή που δεν είναι κλασικοί αριστεροί μπακ.

Και επίσης παρά το γεγονός ότι όπως λένε οι Πορτογάλοι, «η Πάσος Φερέιρα απέρριψε την πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού, ο οποίος επιμένει για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας