Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνουν οι Πορτογάλοι για Ρέμπτσιουκ

Και οι Πορτογάλοι κάνουν αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Όλεγκ Ρέμπτσιουκ και τις πιθανότητες να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνουν οι Πορτογάλοι για Ρέμπτσιουκ

Όλο το βάρος του Ολυμπιακού έχει πέσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας του. Η ομάδα του Πειραιά εκεί εστιάζει και για εκεί έχει δημιουργήσει τη λίστα της προκειμένου να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Τον Ιανουάριο, άλλωστε τα περιθώρια είναι πολύ πιο στενά και δεν υπάρχει το περιθώριο λάθους.

Οι Πειραιώτες έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές στη λίστα τους και ένας από αυτούς είναι ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ. Ο Μολδαβός μπακ είναι στην κορυφή της λίστας με τους αριστερούς μπακ, αλλά όπως έχουμε αναφέρει ξανά δεν είναι απλή υπόθεση.

Το θέμα πλέον επιβεβαιώνεται και από τους Πορτογάλους που κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 22χρονο μπακ. «Ο Όλεγκ θα μπορούσε να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Πέδρο Μαρτίνς», αναφέρει το ρεπορτάζ της O Jogo, το οποίο μάλιστα δεν επικαλείται πληροφορίες από την Ελλάδα, αλλά δικές του πηγές.

Θυμίζουμε, ωστόσο ότι πρόκειται για μία περίπλοκη περίπτωση. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Πάσος Φερέιρα έως το καλοκαίρι του 2023 και είναι βασικότατος ποδοσφαιριστής της. Για να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο θέλει κάτι παραπάνω από 3,5 εκατ. ευρώ. Επίσης η Πόρτο, η οποία τον είχε πουλήσει στην Πάσος Φερέιρα, διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστής. Επομένως πρόκειται για μία υπόθεση με αρκετές δυσκολίες.