Το απολύτως «γεμάτο» ματς του Μασούρα

Σε λίγο παραπάνω από μισή ώρα ο Γιώργος Μασούρας έκανε εναντίον της Λάρισας τα πάντα! Ο άσος του Ολυμπιακού ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. 

Το απολύτως «γεμάτο» ματς του Μασούρα

Απέναντι στην Λάρισα ο Γιώργος Μασούρας έχει γενικά καλή παράδοση. Είχε βάλει γκολ εναντίον της και με τη φανέλα του Πανιωνίου (3 φορές), ενώ με τον Ολυμπιακό είχε σκοράρει τόσο πρόπερσι, όσο και πέρυσι στις άνετες νίκες στο Φάληρο. Μάλιστα πέρυσι είχε βάλει τα δύο πρώτα γκολ μέσα σε δύο λεπτά στο ξεκίνημα.

Τώρα το συνέχισε. Αλλά με τη δράση στο τέλος. Από το 58΄, όταν τον έβαλε ο Μαρτίνς με το σκορ στο 2-1. Και για να έχει μια ακόμη λύση στην επίθεση ώστε να «καθαρίσει το ματς απέναντι στην πολύ αξιόμαχη Λάρισα.

Κι ο Μασούρας έκανε ό,τι έπρεπε. Και με το παραπάνω. Πέτυχε ένα γκολ από την ωραία παράλληλη μπαλιά του Μπρούμα. Έβγαλε με κεφαλιά την μπάλα από την περιοχή του Ολυμπιακού για να φύγει ο Μπρούμα στην κούρσα και να βάλει το τέταρτο γκολ. Είχε δοκάρι ο ίδιος σε ωραίο πλασέ. Και τελικά σέρβιρε στον Ελ Αραμπί το πέμπτο και τελευταίο γκολ.

Ο διεθνής επιθετικός έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο πολύτιμος μπορεί να γίνει για τον Ολυμπιακό. Να σκοράρει, να δημιουργήσει, να προσφέρει στην τακτική και στο αποτέλεσμα. Δικαίως ο Μαρτίνς τον έχει από την πρώτη στιγμή στο γκρουπ των βασικών παικτών του. Όχι φέτος. Από... πάντα! Και πάντα θα τον έχει όσο συνεργάζονται μαζί στον Ολυμπιακό.

Ο Μπρούμα έκανε σπουδαίο παιχνίδι και γέμισε με αισιοδοξία τους πάντες στην ομάδα του Πειραιά ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει ταχύτητα και εξτρά ποιότητα στην επίθεση του Ολυμπιακού. Με τον Μασούρα να συνεχίζει να αποτελεί εγγύηση, τον Σουντανί να επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο, τον Βρουσάι να αποτελεί το new entry και τον Ραντζέλοβιτς να ψάχνει τη δική του επιστροφή, μάλλον ήταν αναμενόμενο να μην αναφερθεί καθόλου σε θέμα εξτρέμ, στα όσα είπε για τις μεταγραφές ο Μαρτίνς.