Ολυμπιακός: Στο κλειστό πορτογαλικό κλαμπ των κορυφαίων ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Ευρώπη και το 2021 και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μπει στο κλειστό πορτογαλικό κλαμπ των κορυφαίων προπονητών της πατρίδας του.

Ολυμπιακός: Στο κλειστό πορτογαλικό κλαμπ των κορυφαίων ο Μαρτίνς

Και το 2021 θα βρει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, αφού κατάφερε και πήρε την τρίτη θέση στον όμιλο του Champions League. Η ομάδα του Πειραιά θα παίξει στη φάση των "32" του Europa League και γι' ακόμα μία χρονιά θα είναι ο μοναδικός σύλλογος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Η σεζόν που διανύουμε είναι η τρίτη για τον Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο Πορτογάλος προπονητής και τις τρεις σεζόν κατάφερε και πήρε την πρόκριση και συνέχισε την πορεία του στην Ευρώπη.

Και για τον ίδιο τον Πορτογάλο είναι σημαντικό και για το βιογραφικό του ότι υπό τις οδηγίες του η ομάδα του Πειραιά έχει τρεις συμμετοχές στους "32" του Europa League. Ήδη το όνομα του φιγουράρει σε ένα κλειστό κλαμπ Πορτογάλων προπονητών, οι οποίοι συνεχίζουν την πορεία τους στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα ο Πέδρο Μαρτίνς και ακόμα έξι προπονητές θα κοουτσάρουν ομάδες που συμμετέχουν είτε στους "16" του Champions League, είτε στους "32" του Europa League. Από τους επτά μόνο οι τρεις εργάζονται στην Πορτογαλία. Ο Ζόρζε Ζέσους στη Μπενφίκα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην Πόρτο και ο Καρβαλιάλ στη Μπράγκα. Οι υπόλοιποι τρεις δουλεύουν σε ομάδες εκτός Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα στην Ευρώπη συνεχίζουν οι Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός), Λουίς Κάστρο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ζοσέ Μουρίνιο (Τότεναμ), Ζόρζε Ζέσους (Μπενφίκα), Πάολο Φονσέκα (Ρόμα), Σέρτζιο Κονσεϊσάο (Πόρτο), Κάρλος Καρβαλιάλ (Μπράγκα).