«Ο Ραφίνια θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Ζέσους»

Ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ραφίνια θέλει να παίξει στη Μπενφίκα και να συνεργαστεί ξανά με τον Ζόρζε Ζέσους.

«Ο Ραφίνια θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Ζέσους»

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα για να αποκτήσει από τη Φλαμένγκο τον Ραφίνια και τελικά τα κατάφερε προσφέροντας του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια των τελευταίων ετών, αλλά από την Πορτογαλία ήρθε ένα σενάριο που εμπλέκει τον ίδιο με την Μπενφίκα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «tvi24» ο 36χρονος μπακ θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Ζόρζε Ζέσους. Οι Ίβηρες αναφέρουν ότι ο Ραφίνια επιθυμεί να αγωνιστεί στη Μπενφίκα για να συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή του στη Φλαμένγκο.

Ο έμπειρος μπακ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2022 και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει βασικό τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Πειραιά. Ο Ραφίνια υπό τις οδηγίες του Ζόρζε Ζέσους στη Φλαμένγκο είχε κάνει 38 συμμετοχές και μάλιστα είχε δώσει και 8 ασίστ.

Βέβαια κάτι σημαντικό είναι ότι ο Βραζιλιάνος προπονητής έχει δηλώσει ότι θέλει στα άκρα της Μπενφίκα να χρησιμοποιεί ψηλούς ποδοσφαιριστές και αν πάρει τον Ραφίνια θα πρέπει να αλλάξει το σχέδιο του. Επίσης μία ακόμα σημαντική παράμετρος είναι ότι ο Ζέσους θέλει να προχωρήσει σε ανανέωση της άμυνας, διότι έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές μεγάλους σε ηλικία και αυτό θέλει να το αλλάξει. Είναι και αυτός ένας παράγοντας που πάει κόντρα στο ρεπορτάζ των Πορτογάλων για τον Ραφίνια.

Ο Βραζιλιάνος μπακ διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον κόουτς της Μπενφίκα, αλλά το σημαντικό είναι ότι με τον Ολυμπιακό έχει συμβόλαιο και μάλιστα πολύ υψηλό. Είναι ένα θέμα κατά πόσο θέλει να "σπάσει" το συμβόλαιο του.