ΠΑΟΚ: Θεραπεία και μαγνητική για Σοάρες - Υπό καταρρακτώδη βροχή η προπόνηση

Πρόβλημα με τον Ροντρίγκο Σοάρες στον ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης έκανε θεραπεία και επρόκειτο να υποβληθεί σε μαγνητική.

ΠΑΟΚ: Θεραπεία και μαγνητική για Σοάρες - Υπό καταρρακτώδη βροχή η προπόνηση

Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε σήμερα (7/12) το μεσημέρι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (10/12, 19:55) με τη Γρανάδα στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο χθεσινό (6/12) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (2-0) για το πρωτάθλημα έμειναν στο γυμναστήριο και στην πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση. Όλοι οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και ασχολήθηκαν κυρίως με τη φυσική κατάσταση. Δρομικές ασκήσεις, rondo, σπριντ και παιχνίδι υψηλής έντασης σε μικρό χώρο συνέθεσαν το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Θεραπεία ακολούθησε ο Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος είχε αποχωρήσει πολύ νωρίς -στο 21ο λεπτό- από τη συνάντηση με την ομάδα της Αρκαδίας λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο. Εντός της σημερινής ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Επίσης θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η επόμενη προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (8/12) στις 4:00 το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στη Νέα Μεσημβρία. Νωρίτερα, το πρωί της ίδια ημέρας, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν στον απαραίτητο έλεγχο ανίχνευσης κορονοϊού, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της UEFA.