Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου: «Να σκύψουν οι φορείς στα προβλήματα όλων των προπονητών»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την υλική και ψυχολογική στήριξη των προπονητών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, καλώντας επίσης τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματά τους, εξέδωσε η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου: «Να σκύψουν οι φορείς στα προβλήματα όλων των προπονητών»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΠΠ:

«Στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία μας λόγω της πανδημίας η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) συμπαραστέκεται και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τους συναδέλφους επαγγελματίες προπονητές της Super League 2 και της Football League, των οποίων τα πρωταθλήματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, καθώς και όλους τους προπονητές των ερασιτεχνικών σωματείων, οι οποίοι τηρούσαν ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από την πολιτεία μέχρι και την διακοπή των πρωταθλημάτων τους. Στέκεται αρωγός στα ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα αλλά και στα ερωτηματικά που γεννούνται καθημερινώς σχετικά με την επόμενη ημέρα.

Θα θέλαμε, λοιπόν, οι αρμόδιοι φορείς να σκύψουν στα προβλήματα όλων των προπονητών ποδοσφαίρου και φυσικής κατάστασης με στόχο να ανταπεξέλθει η προπονητική κοινότητα, όπως και τα υπόλοιπα επαγγέλματα, στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε όλοι μας.

Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι προστατεύουμε τα μέλη μας και αγωνιζόμαστε για κάθε δικαίωμά τους, γιατί προπονητής σημαίνει: Μόρφωση – Αξιοπρέπεια – Περηφάνια – ΗΘΟΣ».