Τι είπε ο Βράνιες για την Καρλέουσα και τη νέα του σχέση!

Ο Όγκνιεν Βράνιες αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με την Γελένα Καρλέουσα, γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς ενώ αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε και στη νέα του κοπέλα, την Καταρίνα Γκρούγιτς.

Τι είπε ο Βράνιες για την Καρλέουσα και τη νέα του σχέση!

Σε τηλεοπτικό σταθμό της Βοσνίας μίλησε ο Όγκνιεν Βράνιες ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή του, αλλά και στην σχέση που είχε με την Γελένα Καρλέουσα.

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία. Τώρα πλέον δεν την κατηγορώ για τίποτα, γιατί καταλαβαίνω πως ήθελε να το σώσει. Δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα επειδή βρήκε ο σύζυγός της τα μηνύματά μας. Αυτή ανταποκρίθηκε σε μένα. Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί και να λέει είμαι έτσι, έτσι, έτσι και έπρεπε να το λύσει η ίδια με την οικογένειά της!» είπε ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ για την Καρλέουσα.

Για το τι θα έκανε αν την έβλεπε στο δικαστήριο (οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει αγωγές): «Τίποτα, απλά θα την περνούσα γιατί είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα που δεν θα ήθελα να με ενοχλήσει ξανά. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή της εγώ ως σήμερα. Δεν μετανιώνω. Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα για να την τιμωρήσω».

Για τις αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που ακολούθησαν: «Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι τα χειρότερα. Με ενοχλεί όταν γράφετε ότι κάνει κάτι κάποιος, ότι εγώ δεν είμαι κανένας και ένα τίποτα. Είναι αστείο. Με ένα τηλέφωνο θα τα είχαμε λύσει όλα αυτά. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για το πως έγιναν τα πράγματα. Και η οικογένειά μου πέρασε μία κόλαση από όλη αυτή την κατάσταση».

Αναφερόμενος στη νέα του σχέση με την Καταρίνα Γκρούγιτς, ο Βράνιες είπε: «Είμαι με την Κατερίνα τώρα αλλά δεν θέλω να την σχολιάσω. Είναι υπέροχη. Είναι νεότερη και καλύτερη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας