Ολυμπιακός: Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Η μορφή του Ντιέγκο Μαραντόνα θα βρίσκεται για πάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα θυμίζει την παρουσία του στη φιέστα του Ολυμπιακού με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ολυμπιακός: Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Η φιέστα του 2006 ήταν διαφορετική απ' όλες τις άλλες. Έχει μείνει στην ιστορία, διότι το παρών σε αυτήν έδωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο σπουδαίος Αργεντινός βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού την κατάκτηση εκείνου του πρωταθλήματος.

Έκανε τα κόλπα του με τη μπάλα και ξεσήκωσε τα πλήθη. Άλλωστε δύσκολα θα βρεις άνθρωπο που να έχει πάθος για το ποδόσφαιρο και να μην λατρεύει τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Έτσι και οι οπαδοί του Ολυμπιακού παραληρούσαν στη θέα του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη πενθούν για τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Πλέον η μορφή του θα βρίσκεται πάντα και στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν ένα εντυπωσιακό γκράφιτι στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τη μορφή του σπουδαίου Ντιέγκο Μαραντόνα. Ένα γκράφιτι που θα θυμίζει για πάντα εκείνη τη φιέστα. Τότε που ο μεγάλος Αργεντινός φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και ξεσήκωσε τους οπαδούς της ομάδας.

Δείτε το εντυπωσιακό γκράφιτι που κοσμεί πλέον τα φαληρικό γήπεδο…

Ο Θεος μπηκε στο Ναο

Δημοσιεύτηκε από Θύρα 7 Πειραιά στις Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020