Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Τάσος Τσέλιος (vid)

Ο 18χρονος Τάσος Τσέλιος στην αποστολή του Ολυμπιακού - Το «παιδί-θαύμα» που αποθέωσε ο Σαββίδης, το οποίο και πήραν οι Πειραιώτες απο τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Τάσος Τσέλιος (vid)

Ο 18χρονος (14/10/2002, ύψος 1.72) μεσοεπιθετικός,Τάσος Τσέλιος, είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος παίζει στην Κ-19 των "ερυθρολεύκων". Ο Πέδρο Μαρτίνς τον παρακολουθεί στενά το τελευταίο διάστημα. Σε περασμένο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, όταν και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 3-2, ο Τσέλιος σημείωσε 2 γκολ και έδωσε 1 ασίστ.

Ολυμπιακός: Αποστολή με προβλήματα σε άμυνα κι επίθεση

Όταν ο Σαββίδης αποθέωσε τον Τσέλιο

Ο Ολυμπιακός τον... ερωτεύτηκε το 2017. Όταν και ο ΠΑΟΚ νίκησε με 7-6 τους Πειραιώτες στη διαδικασία των πέναλτι, κατακτώντας το πρωτάθλημα Κ15 της Super League. Μάλιστα, στη συνέχεια, ο ενθουσιασμένος Γιώργος Σαββίδης αποθέωσε τον Τάσο Τσέλιο στα social media λέγοντας πως «είναι wonderkid», δηλαδή "παιδί-θαύμα". Άπαντες τόνιζαν πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει ο ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός τον πήρε από τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός δείχνει ενδιαφέρον για τον αριστεροπόδαρο Τάσο Τσέλιο και ο παίκτης ακολούθως αρνείται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες τον προσεγγίζουν με ωραίο τρόπο και τον κάνουν δικό τους το 2019, κάνοντας την... αρπαγή της δεκαετίας στις Ακαδημίες. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, στο πλαίσιο της ριζικής ανανέωσης που έκανε στις Ακαδημίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με την ομάδα της Κ-19 του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής, σε αυτές τις 4 πρώτες αγωνιστικές, αγωνίζεται είτε ως επιτελικός μέσος, είτε ως εξτρέμ και έχει τρία γκολ και μία ασίστ, με αποκορύφωμα την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει εξαιρετική άποψη για εκείνον, όπως και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος και του έδωσε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του.