«Χάνει το Βελοντρόμ ο Βαλμπουενά»

Αίσθηση και στην Γαλλία για τον τραυματισμό του Ματιέ Βαλμπουενά που δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό εναντίον της παλιάς ομάδας του, της Μαρσέιγ. 

«Χάνει το Βελοντρόμ ο Βαλμπουενά»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη θλάση ορθού οπίσθιου μηριαίου στο αριστερό πόδι του και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα μείνει για τρεις εβδομάδες με ένα μήνα εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει ότι μεταξύ των άλλων αγώνων στους οποίους δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό είναι κι αυτός απέναντι στην παλιά ομάδα του, την Μαρσέιγ.

Στην Γαλλία η είδηση του τραυματισμού του Βαλμπουενά έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει φιλοξενηθεί σε όλες τις αθλητικές ιστοσελίδες με την επισήμανση ότι ο διεθνής άσος δεν θα έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ομίλου στο Champions League με την ομάδα στην οποία έπαιξε για μια οκταετία στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Η επιστροφή του Βαλμπουενά στο Βελοντρόμ αναμενόταν με μεγάλη προσμονή από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Γαλλίας για έναν ποδοσφαιριστή που και πάλι επιβραβεύτηκε στην πατρίδα του σε ειδικό αφιέρωμα με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική στην εποχή του Ντιντιέ Ντεσάν. Κι είναι κάτι που έχει στεναχωρήσει και την ίδια την Μαρσέιγ, η οποία επιφύλασσε τιμητικές εκδηλώσεις για τον πρώην ποδοσφαιριστή της, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τη συγκεκριμένη ομάδα. Έστω κι αν την «πλήγωσε» στην αναμέτρηση του Φαλήρου, στην πρεμιέρα του ομίλου...