Ο Ολυμπιακός «ανατρέπει» τον... Μπόλονι!

Με τρίτη διαφορετική ομάδα ετοιμάζεται να παίξει κατά του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Λάζλο Μπόλονι. Με τις προηγούμενες έχασε 1-2, ενώ προηγήθηκε! 

Ο Ολυμπιακός «ανατρέπει» τον... Μπόλονι!

Με τον Λάζλο Μπόλονι συμβαίνει κάτι περίεργο όταν έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», τόσο ως προπονητής του ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και της Σταντάρ Λιέγης για το Champions League. Οι ομάδες του είχαν προηγηθεί στο σκορ, αλλά ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να κάνει ανατροπή και να νικήσει τελικά με 2-1!

Στις 20 Οκτωβρίου του 2009, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων στο Champions League, η βελγική ομάδα με τον Μπόλονι στον πάγκο της, είχε προηγηθεί με γκολ του Ντε Καμάργκο, αλλά ο Ολυμπιακός με τεχνικό τότε τον Ζίκο είχε ισοφαρίσει με τον Μήτρογλου και πήρε τη νίκη στο φινάλε με τον Στολτίδη. Και τελικά την πρόκριση από αυτόν τον όμιλο, παρόλο που στο Βέλγιο είχε χάσει 2-0, με γκολ δύο παικτών για τους οποίους είχε ενδιαφερθεί σοβαρά, τον Μποκανί (τον είχε φέρει και στην Ελλάδα, αλλά η μεταγραφή «χάλασε») και τον Γιοβάνοβιτς.

Δυο χρόνια αργότερα, στις 2 Οκτωβρίου του 2011, ο Μπόλονι είχε πάει με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε για τη Superleague. Η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού είχε προηγηθεί με τον Μπαλάφα, αλλά αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός κατάφερε πολύ πιο νωρίς να «γυρίσει» το σκορ.

Προτού ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος είχαν σκοράρει ο Φουστέρ και ο Τζεμπούρ, με το ματς να λήγει πάλι 2-1. Λέτε να… τριτώσει το ερχόμενο Σάββατο (21/11-19.30); Εκείνη τη σεζόν, πάντως, ο Μπόλονι είχε χάσει από τον Ολυμπιακό και ως γηπεδούχος. Με…2-0 πάλι, όπως δηλαδή τον είχε νικήσει στο Βέλγιο! Με σκόρερ για τους Πειραιώτες στο επεισοδιακό ματς της Τούμπας, τον Αμπντούν και τον Μιραλάς.