Ολυμπιακός: Η Ευρώπη στα… πόδια του Καμαρά

Υπό στενή παρακολούθηση ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος τρελαίνει κόσμο και με την Εθνική ομάδα της Γουινέας.

Ολυμπιακός: Η Ευρώπη στα… πόδια του Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά διαπρέπει και με την Εθνική ομάδα της Γουινέας με αποτέλεσμα το όνομα του να κάνει το γύρο του κόσμου. Ο Αφρικανός άσος του Ολυμπιακού σκόραρε το πρώτο τέρμα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και βρίσκεται στο… μικροσκόπιο αρκετών συλλόγων της Ηπείρου μας.

Όπως έχουμε αναφέρει κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Καμαρά βρίσκεται υπό στενή παρακολούθησε από συλλόγους όπως η Φιορεντίνα και η Γουέστ Χαμ. Μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν σκάουτερ στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον τσεκάρουν.

Το αντίθετο συμβαίνει για έναν χαφ με τρομερά χαρακτηριστικά. Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση με αρκετούς συλλόγους να τον έχουν στα υπόψη τους. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοί οι σύλλογοι δεν είναι οι μοναδικοί που τσεκάρουν τον Καμαρά και έχουν πλήρη φάκελο για τον ποδοσφαιριστή.

Ακόμα ένας σύλλογος που έχει στα υπόψη του τον 23χρονο χαφ του Ολυμπιακού είναι η Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Δεν είχε τη δυνατότητα να τον δει στο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπει τον παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδας. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαντί Καμαρά απασχολεί ακόμη μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη.

Ο διεθνής χαφ διανύει μία περίοδο που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Είναι πολύ ανεβασμένος και με διάρκεια στο παιχνίδι του. Τον πήγε λίγο πίσω ο κορονοϊός, αλλά πλέον βρήκε ξανά τα πατήματα του και με την επανέναρξη των αγώνων είναι έτοιμος να πάρει τον Ολυμπιακό πάνω του.