Ανυπομονούν για Κούτρη στην Φορτούνα

Έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του είναι ο Λεονάρντο Κούτρης και στο Ντίσελντορφ περιμένουν με ελπίδες τον άσο του Ολυμπιακού

Ανυπομονούν για Κούτρη στην Φορτούνα

Δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία η Φορτούνα Ντίσελντορφ, καθώς μετά τις πρώτες 7 αγωνιστικές βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία (στη 13η θέση με 8 βαθμούς). Με την γερμανική ομάδα να έχει σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνάς της και να χρησιμοποιεί διάφορους παίκτες προκειμένου να βρει μια σταθερή λύση.

Ανάμεσά τους και ο 28χρονος δεξιός μπακ Ματίας Ζίμερμαν, ο οποίος έκανε δηλώσεις σχετικά με την ανάγκη να μπει στην ομάδα ο Λεονάρντο Κούτρης που γυμνάζεται πολύ σκληρά με στόχο να κάνει την πρώτη εμφάνισή του με την γερμανική ομάδα.

«Περιμένουμε τον Κούτρη, έπρεπε το κλαμπ να έχει υπομονή διότι προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, αλλά γυμνάζεται πια πάρα πολύ έντονα και είναι έτοιμος να μας βοηθήσει», δήλωσε ο συμπαίκτης του άσου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στη Φορτούνα μετά την περσινή περιπέτειά του στην Ισπανία.

Στο Ντίσελντορφ ανυπομονούν για την επιστροφή του Κούτρη στη δράση και για τις πρώτες εμφανίσεις του με την Φορτούνα, καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για μια προσθήκη που θα βοηθήσει πάρα πολύ στην προσπάθεια για ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα.