Η αντίδραση των Γιουβέντους, Νάπολι και ο Καμαρά

Γιουβέντους και Νάπολι είναι έτοιμες να σταματήσουν τις κλήσεις ποδοσφαιριστών τους στις εθνικές ομάδες. «Θύμα» αυτών των κλήσεων και ο Μαντί Καμαρά.

Η αντίδραση των Γιουβέντους, Νάπολι και ο Καμαρά

Η Ευρώπη έχει μπει σε lockdown, οι ομάδες κάνουν τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν υγιείς τους ποδοσφαιριστές τους, αλλά τώρα έρχεται η διακοπή των πρωταθλημάτων με αφορμή τις εθνικές ομάδες. Ένα θέμα που προβληματίζει πολύ τα κλαμπ και ειδικά αυτή την εποχή που ο κορονοϊός καλπάζει.

Το θέμα των εθνικών ομάδων είναι κάτι που απασχολεί αρκετά τα κλαμπ, αφού παρατηρήθηκε στη διακοπή του Οκτωβρίου ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στους συλλόγους του και να βγαίνουν θετικοί στον Covid. Τα κλαμπ που έχουν υποχρεώσεις στο Champions League και στο Europa League βλέπουν να διακυβεύονται πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Έχασαν παίκτες γι' αυτό το λόγο, είτε γιατί κάποιες ομοσπονδίες δεν τήρησαν τα απαραίτητα, είτε γιατί υποχρεώθηκαν σε συνεχή ταξίδια με αποτέλεσμα να εκτεθούν στον ιό. Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους συλλόγους που έπεσε "θύμα" αυτής της ιστορίας. Ο Μαντί Καμαρά βρέθηκε θετικός μία εβδομάδα μετά την επιστροφή του από τη Γουινέα και στη συνέχεια βρέθηκαν ακόμα δύο κρούσματα.

Οι Πειραιώτες δεν είχαν για δύο ματς τον Καμαρά και γι' ακόμα δύο τον Μπα. Γιουβέντους και Νάπολι, λοιπόν, σύμφωνα με όσα γράφει η Corriere dello Sport ετοιμάζονται να ασκήσουν βέτο στις κλήσεις των ποδοσφαιριστών τους στις εθνικές ομάδες. Οι ιδιοκτήτες αυτών των δύο συλλόγων, Αντρέα Ανιέλι και Αουρέλιο Ντε Λαυρέντις είναι ήδη διστακτικοί και αν ξεκινήσουν κάτι τέτοιο είναι δεδομένο ότι θα ανοίξουν τον χορό να ακολουθήσουν κι άλλοι σύλλογοι.