Τι είπαν Μαρτίνς και παίκτες για τη Μάντσεστερ Σίτι

Τι έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς για να προετοιμάσει τον Ολυμπιακό για το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι. Μίλησαν όλοι οι παίκτες, όμως δεν ακούστηκαν όλες οι «συμβουλές»

Τι είπαν Μαρτίνς και παίκτες για τη Μάντσεστερ Σίτι

Μια ιδιότυπη πρωτοβουλία είχε ο Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι. Μετά την ανάλυση που έγινε για την αντίπαλο των Πειραιωτών, ο Πορτογάλος προπονητής ζήτησε τη γνώμη όλων των παικτών του για το πώς περιμένουν αυτό το ματς και τι πρέπει να έκανε ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Μίλησαν όλοι οι παίκτες, ενώ ιδιαίτερη σημασία είχαν τα λόγια των πιο παλιών και ειδικά παικτών που είχαν αντιμετωπίσει στο παρελθόν την Μάντσεστερ Σίτι ή είχαν προπονητή τον Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως ο Χολέμπας και ο Ραφίνια.

Ο Ραφίνια είπε μεταξύ άλλων ότι «θα μας πιέσουν από την αρχή για να τελειώσουν το ματς», ο Χολέμπας ότι «αν τους παίξουμε δυνατά δεν τους αρέσει», ο Βαλμπουενά ότι «έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε», ο Σεμέδο ότι «αν θέλουμε να περάσουμε πρέπει κάτι να πάρουμε από τη Σίτι», ενώ την άποψή τους είπαν όλοι οι παίκτες της αποστολής.

Ήταν μια κίνηση που δε συνηθίζει ο προπονητής του Ολυμπιακού και παρόλο που κάποια πράγματα που ειπώθηκαν δεν έγιναν πράξη στο γήπεδο, είναι πολύ πιθανό να την επαναλάβει και στα προσεχή μεγάλα ματς.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας