Ραφίνια: «Τέλειο β΄ημίχρονο, αλλά...»

Οι δηλώσεις του Ραφίνια στο Olympiacos TV για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, τη συνέχεια του Champions League και τον Πεπ Γκουαρντιόλα. 

Ραφίνια: «Τέλειο β΄ημίχρονο, αλλά...»

Στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού μίλησε ο Ραφίνια για την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι, τη συνέχεια της ομάδας στο Champions League και τη συνάντησή του με τον καλό φίλο του, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε:

Στο ματς με την Σίτι: «Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, κάναμε αμυντικό παιχνίδι που δεν ήταν στα σχέδια μας και αφήσαμε τον αντίπαλο να μας σκοτώσει. Αντίθετα, κάναμε ένα τέλειο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αν θέλαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, αυτό θα έπρεπε να γίνει από την αρχή».

Στη συνέχεια του Ολυμπιακού στο Champions League: «Έχουμε πιθανότητες. Ακόμα μια φορά δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μπροστά μας είναι αλλά τρία παιχνίδια, τα δύο στην έδρα μας και αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Σίτι έχουμε παρά πολλές πιθανότητες να πάρουμε αποτελέσματα και την πρόκριση. Δημιουργούμε φάσεις, και όταν το κανείς αυτό κάποια στιγμή ξέρεις ότι η μπάλα θα μπει. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και θα πάρει αποτελέσματα».

Στη συνάντησή του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα: «Ναι μιλήσαμε. Είναι ένας καλός φίλος και προπονητής. Αλλά δεν έκατσα πολύ ώρα να συζητήσω μαζί του γιατί είμαι λυπημένος από το αποτέλεσμά μας. Χάρηκα πολύ που είδα, που είναι καλά».