Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: Το κακό... μαντάτο με τον διαιτητή

Μόνο νίκες έχει η Μάντσεστερ Σίτι με τον Ισπανό ρέφερι Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε που ορίστηκε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αλλά με την Σάλκε πρόπερσι... δεινοπάθησε μαζί του!

Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: Το κακό... μαντάτο με τον διαιτητή

Μπορεί το τελευταίο ματς του Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε σε αγώνα του Ολυμπιακού να ήταν εξαιρετικό (το περσινό 4-0 με την Κράσνονταρ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ το προηγούμενο ήταν το ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός 2-0), αλλά δεν παίζει ρόλο μόνο το παρελθόν των διαιτητών στους αγώνες των ελληνικών ομάδων. Σημασία έχει τι έχει κάνει και με τους αντίπαλους.

Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: Διαιτητής ο Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε

Και για την Μάντσεστερ Σίτι, ο 44χρονος Ισπανός που ορίστηκε από την UEFA για τον αγώνα της Τρίτης (3/11-22.00) με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του Champions League, φέρνει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Με τρεις νίκες για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια της στην κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων!

Στη σεζόν 2018-19 για τον όμιλο του Champions League η Μάντσεστερ Σίτι είχε νικήσει στο Ντόνετσκ την Σαχτάρ με 3-0, ενώ για τη φάση των «16» επικράτησε στην Γερμανία της Σάλκε με 3-2. Παρόλο που έχανε 2-1 στο ημίχρονο και ο Γκράντε είχε αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον Οταμέντι στο 68', η Σίτι είχε βάλει δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο με Σανέ και Στέρλινγκ και έκανε τεράστια ανατροπή! Τα γκολ της Σάλκε ήταν και τα δύο με πέναλτι που είχε δώσει ο Ισπανός εναντίον της Σίτι!

Στο περσινό Champions League η Μάντσεστερ Σίτι με διαιτητή τον Γκράντε είχε περάσει εύκολα από το Ζάγκρεμπ με 4-1 επί της Ντιναμό. Παρόλο που έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ. Με χατ-τρικ του Ζεσούς και ένα γκολ του Φόντεν γύρισε με άνεση το ματς, δίχως μάλιστα κάποιο γκολ να είναι με πέναλτι.

Πέρυσι με αγγλικές ομάδες ο Γκράντε είχε το Ερυθρός Αστέρας-Τότεναμ 0-4 στον όμιλο του Ολυμπιακού, αλλά και τα Λίβερπουλ-Νάπολι 1-1 και Λειψία-Τότεναμ 3-0...