Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για Σεμέδο

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο και μάλιστα έχει σκοπό να κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για Σεμέδο

Η Μπενφίκα πολιόρκησε τον Ρούμπεν Σεμέδο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε σκοπό να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Στην τελευταία πρόταση που έκαναν οι "αετοί" οι Πειραιώτες ζήτησαν 20 εκατ. ευρώ για τον 26χρονο κεντρικό τους αμυντικό. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν ήθελαν να δώσουν τον ποδοσφαιριστή και δεν τον έδωσαν, ενώ πριν λίγες ημέρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2024 και με αυξημένες αποδοχές.

Ο διεθνής στόπερ, ωστόσο παραμένει στο… στόχαστρο των συμπατριωτών του. Έχει παρουσιάσει τρομερή εξέλιξη με τη φανέλα του Ολυμπιακού και οι ομάδες της πατρίδας του συνεχίζουν να τον παρακολουθούν στενά. Μία από τις ομάδες που φέρεται να παρακολουθεί στενά τον Σεμέδο είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Abola τα "λιοντάρια" έχουν στη λίστα τους τον Ρούμπεν Σεμέδο και είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο αναμένεται να κάνουν κίνηση να τον αποκτήσουν. Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο Κόατες είναι υποψήφιος προς πώληση και στο ταμείο της Σπόρτινγκ θα μπει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Γνωρίζουν, βέβαια, στη Λισαβόνα ότι για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη. Είναι ένας "αλμυρός" παίκτης, αλλά παραμένει επιθυμία της παλιάς του ομάδας να τον πάρει πίσω στη Λισαβόνα. Ο Σεμέδο αγωνίστηκε στη Σπόρτινγκ από το 2010 έως το 2017 και ήταν μέλος της ακαδημίας της.