Βινάγκρε: «Μπορεί ο Ολυμπιακός στο Πόρτο»

ΠΟΡΤΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ: Τι δήλωσε ο Ρούμπεν Βινάγκρε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Βινάγκρε: «Μπορεί ο Ολυμπιακός στο Πόρτο»

O Ρούμπεν Βινάγκρε είναι ένας από τους πολλούς Πορτογάλους που βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Πόρτο (27/10-22:00) και μίλησε πριν από την αναχώρηση της πειραϊκής ομάδας για την πατρίδα του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

Ο Βιονάγκρε που έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Μαρσέιγ τόνισε: «Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Πόρτο είναι μια δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς είμαστε».

Σχετικά με την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ναι είναι σημαντικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτοί που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο να τα δώσουν όλα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού Champions League».

Για τον κόσμο που θα υπάρχει στο Ντραγκάο: «Είναι πολύ καλό για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο γενικότερα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα».