Ολυμπιακός: Όλοι πλην Καμαρά στο Πόρτο

Ο Μαντί Καμαρά είναι ο μοναδικός απών της αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με την Πόρτο. 

Ολυμπιακός: Όλοι πλην Καμαρά στο Πόρτο

Οριστικά χωρίς τον Μαντί Καμαρά θα παίξει ο Ολυμπιακός την Τρίτη (25/10) στο «Ντραγκάο» εναντίον της Πόρτο για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου στο Champions League.

Ο Αφρικανός μέσος έχασε τις προπονήσεις λόγω του προβλήματος με τον κορονοϊό και δεν μπορεί να είναι μαζί με την αποστολή για την κρίσιμη αναμέτρηση της Πορτογαλίας. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, όπως ενημέρωσε η πειραϊκή ΠΑΕ, αναφέροντας ότι στην αποστολή θα είναι όλοι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι παίκτες της λίστας πλην του Μαντί.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (26/10) για την Πορτογαλία και η προπόνηση θα γίνει στο «Ντραγκάο», όπου και θα ολοκληρωθούν τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα δώσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Ζοσέ Σα, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τους παίκτες της ελληνικής ομάδας, με την ιδιαιτερότητα για τον διεθνή γκολκίπερ ότι ήταν παίκτης των «δράκων» τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Δευτέρα 26/10
10:00 Αναχώρηση της αποστολής για Πορτογαλία.
18:30 (Τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ντραγκάο με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Ζοζέ Σα.
19:00 (Τοπική ώρα) Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας (ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15 λεπτά)

Τρίτη 27/10
20:00 (Τοπική ώρα) Πόρτο–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Ντραγκάο.
* Η συνέντευξη Τύπου της Πόρτο είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 27/10 στις 16:00 τοπική ώρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και η προπόνησή της στις 17:00 (τοπική ώρα) επίσης στο προπονητικό κέντρο.