Έληξε το θέμα Λιβάγια-Καρέρα

Μάρκο Λιβάγια και Μάσιμο Καρέρα τα είπαν στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής και έβαλε τέλος στο θέμα που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι με τη Μπράγκα.

Έληξε το θέμα Λιβάγια-Καρέρα

Η πρεμιέρα της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League κόντρα στη Μπράγκα άφησε "πληγές" τις οποίες προσπαθούν να κλείσουν οι άνθρωποι της ομάδας. Η σημαντικότερη ήταν το θέμα που προέκυψε με τον Λιβάγια και αυτό φρόντισαν να το λύσουν με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

Ο Κροάτης επιθετικός είχε επεισόδιο με τον Μάσιμο Καρέρα τη στιγμή που έγινε αλλαγή και φυσικά το πρώτο πράγμα που έγινε την Παρασκευή ήταν να μπει μία τελεία στο συγκεκριμένο θέμα. Οι δύο άνδρες είχαν τετ α τετ κατά τη διάρκεια του οποίου έλυσαν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Ο τεχνικός διευθυντής των "κιτρινόμαυρων", Ίλια Ίβιτς ρώτησε τον ποδοσφαιριστή αν έχει πρόβλημα με τον Ιταλό προπονητή. Ο Κροάτης επιθετικός παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και πως δεν έχει κανένα θέμα τον Καρέρα.

Έτσι στη συνέχεια Καρέρα και Ίβιτς μίλησαν στους ποδοσφαιριστές σε μία προσπάθεια να ηρεμήσουν την κατάσταση. «Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι. Είμαστε καλή ομάδα και είμαστε στην αρχή. Δεν έχει κριθεί τίποτε. Ένα άσχημο αποτέλεσμα δεν μας αλλάζει από τους στόχους μας. Στο χέρι μας είναι όλα. Ηρεμία για όλους, πάμε να πάρουμε ότι μας αξίζει», ανέφερε ο Ίλια Ίβιτς.