Κονσεϊσάο: «Συγγνώμη από τους Πορτογάλους διαιτητές - Θα απαντήσουμε με Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεισάο, δεν έκρυψε την οργή του για τον διαιτητή, μετά την ήττα (3-1) από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει απάντηση στην συνάντηση με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. 

Κονσεϊσάο: «Συγγνώμη από τους Πορτογάλους διαιτητές - Θα απαντήσουμε με Ολυμπιακό»

Το πέναλτι που κέρδισε η αγγλική ομάδα, το φάουλ που οδήγησε στο δεύτερο γκολ και ένα φάουλ-πέναλτι πάνω από στον Πέπε ήταν οι φάσεις που επεσήμανε ο προπονητής της Πόρτο.

Μάντσεστερ Σίτι - Πόρτο 3-1: Με το... δεξί και με ανατροπή οι «Πολίτες»

«Είμαστε μια χώρα που πρωτοστάτησε στο VAR, αλλά με αυτό που είδα σήμερα (σ.σ: χθες) οφείλω συγγνώμη σε όλους τους διαιτητές στην Πορτογαλία», είπε ο Κονσεισάο.

Πριν, ο προπονητής των «δράκων» δήλωσε ότι ήταν υπερήφανος για τους παίκτες του, λαμβάνοντας υπόψη ότι άλλαξε τη συνήθη δομή της ομάδας, με τους νεοαποκτηθέντες.

«Εάν είχαμε σημειώσει το δεύτερο γκολ, νομίζω θα ήταν δικαιολογημένο, καθώς η Σίτι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει δυσκολίες για εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Μετά από 60 λεπτά, άλλαξε το παιχνίδι και έκανε το έργο μας πιο δύσκολο», πρόσθεσε.

«Νιώθουμε πληγωμένοι, είχαμε τα πάντα για να επιτύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι το πρώτο παιχνίδι, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα δώσουμε μια απάντηση στο επόμενο και θα έχουμε λόγο στην πρόκριση», κατέληξε.

πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ