Μόνον ο Covid σταμάτησε τον Καμαρά!

Ο Μαντί Καμαρά από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει παίξει σε όλα (25) τα ματς του Ολυμπιακού εκτός από ένα! Το τρομερό σερί του Αφρικανού που σταματά λόγω κορονοϊού.

Μόνον ο Covid σταμάτησε τον Καμαρά!

Πόσο τεράστια είναι η απουσία του Μαντί Καμαρά για τον Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με την Μαρσέιγ φαίνεται απλά αν κοιτάξει κανείς τις συμμετοχές που έχει από τον περασμένο Φεβρουάριο στον Ολυμπιακό ο Αφρικανός άσος.

Σε όλες τις διοργανώσεις ο Καμαρά έχει χάσει μόνο ένα ματς του Ολυμπιακού, εκείνο με τον ΟΦΗ την προτελευταία αγωνιστική των play off της Superleague. Ένα αδιάφορο παιχνίδι που ο Μαντί ξεκουράστηκε λόγω των αγώνων της Ευρώπης με την Γουλβς και τον τελικό του Κυπέλλου που τελικά έγινε πολύ αργότερα.

Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο Μαντί Καμαρά ήταν βασικός με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό. Στα play off με ΠΑΟΚ, Άρη, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Παναθηναίκό, Άρη, ΠΑΟΚ και στην τελευταία αγωνιστική της φιέστας με την ΑΕΚ.

Στο Κύπελλο στα δύο ματς των προημιτελικών με την Λαμία, στους δύο ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Στην Ευρώπη, στους δύο αγώνες με την Άρσεναλ (ο επαναληπτικός με παράταση) και στα δύο παιχνίδια με την Γουλβς.

Και φέτος παρών από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλα τα ματς. Με την Ομόνοια μέσα-έξω. Με Αστέρα, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννενα και Ατρόμητο. Όλα 90λεπτα. Δεν έμεινε εκτός ούτε λεπτό! Ο μοναδικός παίκτης της ομάδας που έχει κάνει κάτι τέτοιο από το φετινό ρόστερ.

Συνολικά από τον περασμένο Φεβρουάριο, από τα 25 ματς του Ολυμπιακού ο Μαντί Καμαρά δεν έπαιξε μόνο σε ένα! Απίστευτο! Και τελικά χάνει την πρεμιέρα του Champions League από εκείνο το ταξίδι λογικά στη Γουινέα για τα ματς με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Διότι ήταν και αυτά μέσα στο πρόγραμμα των ατέλειωτων αγώνων στους οποίους ο χαρισματικός αυτός παίκτης ήταν ασταμάτητος και με εκπληκτική σχεδόν πάντα απόδοση...