Ο Ολυμπιακός, ο Μαρτίνς και ο Κάναντι

Το παρελθόν του Νταμίρ Κάναντι με τον Ατρόμητο σε βάρος του Ολυμπιακού προμηνύει... ντέρμπι. Αήττητος ο Αυστριακός πριν από Μαρτίνς, νίκες με το ζόρι επί Πορτογάλου

Ο Ολυμπιακός, ο Μαρτίνς και ο Κάναντι

Η μέχρι τώρα εικόνα του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα οδηγεί σε πρόβλεψη για αγώνα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες το βράδυ του Σαββάτου (17/10-20.30) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την απώλεια στα Γιάννενα και ετοιμάζεται για Champions League, ο δε Ατρόμητος έχει σημαντικά αποτελέσματα απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο φετινό ξεκίνημά του, υπό τις οδηγίες ξανά του Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός προπονητής έχει ένα έξοχο παρελθόν στον πάγκο του Ατρομήτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό κάτι που αποτελεί επίσης ένα στοιχείο... ντέρμπι για το σημερινό ματς. Και δεν είναι τυχαίο ότι:

Πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς, ο Κάναντι ήταν αήττητος απέναντι στους Πειραιώτες. Είχε νικήσει στο Φάληρο πριν από τρία χρόνια (1/10/2017) με το γκολ του Κιβρακίδη 1-0 και με τον Τάκη Λεμονή στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Στον δεύτερο γύρο εκείνης της σεζόν στο Περιστέρι, το ματς είχε λήξει 2-2 με αντίπαλο του Κάναντι τον Όσκαρ Γκαρθία. Και με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με τον Χατζισαφί μετά το χαμένο πέναλτι του Τζούρτζεβιτς.

Κόντρα στον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού, ο Νταμίρ Κάναντι έχει δύο ήττες αλλά με πολλά ζόρια για τους Πειραιώτες. Στις 28 Νοεμβρίου του 2018 στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 2-1, χάρη στο γκολ του Βούκοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ενώ στο «Καραϊσκάκης», στις 31 Μαρτίου του 2019, ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς είχε νικήσει πάλι με 2-1, με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο! Ο Κάναντι είχε δει τον Κουλούρη να βάζει μπροστά την ομάδα του, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με Γκιγιέρμε στο 50΄και Μπουχαλάκη στο 75'.

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά ο Ατρόμητος του Κάναντι θα είναι επίσης ξεκάθαρα πολύ σκληρό καρύδι...