Τα «ιδιαίτερα» στον Εμβιλά και η Μαρσέιγ

Ο Εμβιλά ακόμα δεν έχει μπει στο 100% στο πνεύμα των «ερυθρόλευκων». Ο Μαρτίνς όμως δουλεύει πολύ μαζί του και προσπαθεί να τον εντάξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κλίμα του Ολυμπιακού.

Τα «ιδιαίτερα» στον Εμβιλά και η Μαρσέιγ

Ο Γάλλος, που αναμένεται να ξεκινήσει κιόλας την Τρίτη κόντρα στη Μαρσέιγ, ενώ έχει σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσει και με τον Ατρόμητο, έχει δουλέψει αρκετά σε ατομικό επίπεδο μαζί με τον Μαρτίνς.

Κι ο λόγος έχει να κάνει ότι τακτικά ακόμη δεν έχει μπει στο... πετσί του ρόλου που θέλει να του αναθέσει ο Μαρτίνς. Στα επίσημα παιχνίδια έδειξε μία τάση να... τρακάρει σε ορισμένες περιπτώσεις με τον Μπουχαλάκη.

Αυτό είναι ένα θέμα που προσπαθεί μέσα από την προπόνηση ο Μαρτίνς να το βελτιώσει, ανεξαρτήτως αν έλειπε τούτες τις μέρες ο Μπουχαλάκης λόγω Εθνικής.

Δεν ασχολείται με τα προβλήματα της Μαρσέιγ

Ο Μαρτίνς ενημερώνεται, διαβάζει και έχει και φίλους από τη Γαλλία (μαζί φυσικά με τους Μοντέστο και Καρεμπέ) που τον ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη Μαρσέιγ. Οι αποκαλύψεις από τη Γαλλία, ότι τα αποδυτήρια των Μαρσεγέζων «βράζουν» λόγω της οικονομικής «αδικίας» που πιστεύουν ότι έχουν υποστεί οι βασικές μονάδες σε σύγκριση με τις «ρεζέρβες», δεν συγκινούν ιδιαίτερα τον Μαρτίνς. Για την ακρίβεια, δεν ασχολείται με τα εσωτερικά προβλήματα της Μαρσέιγ, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι σε ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ όλα αυτά τα προβλήματα πάνε... περίπατο και οι ποδοσφαιριστές τα ξεχνούν. Αυτό σκοπεύει να πει άλλωστε και στους παίκτες του. Να μη δίνουν σημασία στα όσα ακούγονται για τα αποδυτήρια της Μαρσέιγ.