Ρόμα: Θετικός στον κορονοϊό ο συμπαίκτης του Μαντί Καμαρά στη Γουϊνέα, Αμαντού Ντιαβαρά

Η Ρόμα ανακοίνωσε ότι ο Αμαντού Ντιαβαρά βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ύστερα από την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις με τη Γουϊνέα. 

Ρόμα: Θετικός στον κορονοϊό ο συμπαίκτης του Μαντί Καμαρά στη Γουϊνέα, Αμαντού Ντιαβαρά

Οι διεθνείς της Γουϊνέας είναι σε ανοικτή κόντρα με το Υπουργείο Αθλητισμού της χώρας για θέματα οικονομικής φύσεως. Ο Μαντί Καμαρά με ορισμένους συμπαίκτες του είχαν συνάντηση με το προπονητικό τιμ και αφού ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής με το Υπουργείο, τότε ξεκαθάρισαν πώς δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό με την Γκάμπια και ότι όλοι θα επιστρέψουν το πρωί της Δευτέρας (12/10) στις ομάδες τους, όπως κι έγινε.

Ο Αμαντού Ντιαβαρά θα μπει σε καραντίνα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα απουσιάσει από τα επικείμενα παιχνίδια των «τζαλορόσι» στο πρωτάθλημα, αλλά και το Europa League.

«Καλησπέρα σε όλους,

Το βράδυ πήρα τα αποτελέσματα για το τεστ του κορονοϊού, αφότου επέστρεψα από τις υποχρεώσεις μου με την εθνική ομάδα, και δυστυχώς είναι θετικό. Θέλω να ενημερώσω τους πάντες πως, ευτυχώς, αισθάνομαι καλά και προφανώς θα τηρήσω και σεβαστώ την περίοδο της καραντίνας».