Αυτή είναι η «εγκληματική οργάνωση» ή «συμμορία»;

Από τους δικούς του χάνει πάλι τους βαθμούς ο Ολυμπιακός! Αυτός ο Ολυμπιακός, που τον έλεγαν «εγκληματική οργάνωση» και μετά «συμμορία», πρέπει να είναι η πιο... άσχετη συμμορία. Γράφει ο Θέμης Σινάνογλου.

Αυτή είναι η «εγκληματική οργάνωση» ή «συμμορία»;

Κυνηγά το αήττητο επί δεκαετίες στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, δεν το έχει καταφέρει ποτέ, είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει και πάει ο Αναστόπουλος με τον φιλικό στον Ολυμπιακό Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκης» και νικά 2-3. Με προπονητή τον Αναστόπουλο, επαναλαμβάνω, που έχει κάνει δηλώσεις υπέρ Μαρινάκη. Μάλιστα έχει προτρέψει δημοσίως «πείτε με τσάτσο του Μαρινάκη». Και είναι πολύ Ολυμπιακός ο «Αναστό».

Κυνηγά επίσης το πρωτάθλημα πρόπερσι ο Ολυμπιακός, τις λίγες ελπίδες του να πιάσει τον ΠΑΟΚ, αλλά ο δανεικός στον Ατρόμητο Γιαννιώτης, παίκτης του Ολυμπιακού, λίγο πριν επιστρέψει στον Πειραιά, πιάνει πέναλτι του Τζούρτζεβιτς ισοφαρίζοντας 2-2. Και ήξερε ο Γιαννιώτης ότι θα επέστρεφε στον Ολυμπιακό, ήταν κανονισμένο. Αλλά πιάνει το πέναλτι που ήταν οδυνηρό για τους «ερυθρόλευκους».

Τώρα, στα Γιάννινα. Σταματά ο Χουτεσιώτης, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ολυμπιακό. Εκπληκτική εμφάνιση. Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης πέρσι πήγε στα Γιάννινα έπειτα από μία 7ετία στον Ολυμπιακό! Γέννημα-θρέμμα του Ολυμπιακού, από τις Ακαδημίες στον Ρέντη, ήταν και στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Διεθνής με τον Ολυμπιακό σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Αυτά είναι ραπίσματα για όποιους δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο και τα θεωρούν όλα στημένα. Τα ίδια έγραψα και προ ημερών για τα υπόλοιπα αποτελέσματα που βλέπουμε φέτος, όπως και του ΠΑΟΚ στον Βόλο του Μπέου.

Και δεν είναι μόνο ο Χουτεσιώτης. Για τον ΠΑΣ Γιάννινα οργίασαν τα δημοσιεύματα ότι ανέβηκε στο «άρμα» του Ολυμπιακού. Αιτία, μια μεταγραφή παράξενη που πληρώθηκε ακριβά από τον Ολυμπιακό, 26 χρόνων, ο οποίος δεν είχε «βγάλει μάτια» στον ΠΑΣ, δεν ήταν μικρής ηλικίας και πήγε δανεικός αμέσως από τον Ολυμπιακό στη Λάρισα, λίγο μετά που τον πήρε από τον ΠΑΣ.

Έρχεται όμως το ποδόσφαιρο και δίνει ραπίσματα στους «σίγουρους». Σκίστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα και έκοψε τους βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Και καλά έκανε.

Να τα λέμε αυτά, δεν είναι μόνο οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, υπάρχουν και οι επαρχιακές. Ο ΠΑΣ έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο για τις περιορισμένες δυνατότητες του μπάτζετ του, ήταν ομάδα με αρχή και τέλος, με τρεξίματα, με δύναμη, αλλά χωρίς βρόμικο παιχνίδι, με όχι «πούλμαν» στημένο μπροστά στην εστία του, έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα.