Ολυμπιακός: Επιμένουν για Ιβανίλντο και Βερίσιμο

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον Ολυμπιακό με τους Πορτογάλους να επιμένουν για Ιβανίλντο και τους Βραζιλιάνους για Βερίσιμο.

Ολυμπιακός: Επιμένουν για Ιβανίλντο και Βερίσιμο

Στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί μετά τους Μπρούμα, Τιάγκο Σίλβα και Βινάγκρε. Παρόλα αυτά μέχρι να πέσει οριστικά η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου δεν πρόκειται να σταματήσουν τα σενάρια κυρίως από το εξωτερικό.

Στην Πορτογαλία γράφουν και πάλι για τον Ιβανίλντο Φερνάντες, τον κεντρικό αμυντικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το όνομα του είχε "παίξει" ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού σε περίπτωση που υπήρχε κάποια πώληση στο κέντρο της άμυνας.

Ο 24χρονος στόπερ ακόμη δεν έχει παραχωρηθεί σε κάποιον σύλλογο και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Record ακόμη περιμένει τον Ολυμπιακό. Τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και οι Πειραιώτες αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν διάθεση για αλλαγή στα στόπερ. Η υπόθεση του Ιβανίλντο, πάντως δεν σχετίζεται με το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά με πιθανή πώληση του Παπέ Σισέ.

Εκτός από τον Ιβανίλντο συνεχίζονται στη Βραζιλία τα δημοσιεύματα και για τον Λούκας Βερίσιμο. Πρόκειται για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Σάντος, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους η Σάντος έχει ζητήσει 6,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι απίθανο να γίνει τώρα μεταγραφή ποδοσφαιριστή από τη Βραζιλία. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και θα πρέπει να έχουν υπόψη μας ότι δεν είναι εύκολα και τα ταξίδια λόγω της πανδημίας.