Ολυμπιακός: Η οψιόν αγοράς για τον Βινάγκρε

Μόνο η ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό απομένει για να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του Ρούμπεν Βινάγκρε από τη Γουλβς.

Ολυμπιακός: Η οψιόν αγοράς για τον Βινάγκρε

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ο Ρούμπεν Βινάγκρε για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μπακ που ανήκει στη Γουλβς θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε έχει περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την πειραϊκή ΠΑΕ. Κάτι που αναμένεται να συμβεί τη Δευτέρα, αφού σήμερα υπάρχει ο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τον Βινάγκρε δεν έχει περάσει απαρατήρητη στην Αγγλία και συγκεκριμένα το SkySports φιλοξένησε μεγάλο ρεπορτάζ γι' αυτή. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ολυμπιακός και η Γουλβς έχουν συμφωνήσει για μία μεγάλη οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

«Ο μπακ της Γουλβς, Ρούμπεν Βινάγκρε είναι στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Κυριακή. Η συμφωνία περιλαμβάνει οψιόν αγοράς του έναντι του ποσό των 22.500.000 λιρών», ανέφερε το SkySports.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ του αναφέρεται στον αντικαταστάτη του Βινάγκρε: «Γουλβς και Ανζέ συμφώνησαν για το μονοετή δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς από πλευράς Γουλβς ύψους 20.000.000 λιρών. Ο Αΐτ Νουρί είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Γαλλίας και πιθανότατα αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ανζέ την περασμένη Παρασκευή, στην ήττα με 6-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν».