Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Τιάγκο Σίλβα

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Τιάγκο Σίλβα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Τιάγκο Σίλβα

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται και οι Πειραιώτες βάζουν τα τελευταία κομμάτι του παζλ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δημιουργούν ένα ρόστερ με πολλές λύσεις, διότι έχουν μπροστά τους μία πολύ δύσκολη και γεμάτη σεζόν.

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγη ώρα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο "8" και στο "10" και αναμένεται το Σάββατο να ανακοινωθεί από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Στο πλαίσιο της απόκτησης του 27χρονου Πορτογάλου μέσου ο Ολυμπιακός παραχωρεί στη Νότιγχαμ Φόρεστ τον Καφού, ο οποίος αποκτήθηκε από τους νταμπλούχους τον περασμένο Ιανουάριο και τελικά δεν θα συνεχίσει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Με τον Τιάγκο Σίλβα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ακόμα μία σημαντική λύση στα χαφ του και ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο… στόχαστρο αρκετό καιρό και τελικά η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό είναι γεγονός με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ανάψει το πράσινο φως.