Γκάρι σε Φενέρ: «Να μείνω και να παίξω»

Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Μπρούμα για τα άκρα της επίθεσης του και ο Γκάρι Ροντρίγκες προσπαθεί να βρει χώρο στη Φενερμπαχτσέ.

Γκάρι σε Φενέρ: «Να μείνω και να παίξω»

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει τόσο με την PSV όσο και με τον Μπρούμα για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Οι Πειραιώτες μέχρι να καταλήξουν στον Πορτογάλο εξτρέμ είχαν ασχοληθεί με αρκετούς παίκτες για τα άκρα της επίθεσης τους.

Ένας από αυτούς ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος ακραίους επιθετικός είχε προταθεί στον Ολυμπιακό και πράγματι είχαν ασχοληθεί πολύ μαζί του. Έδωσαν μεγάλη "μάχη" για να τον πάρουν αν και γνώριζαν πως η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν αρκετά μπλεγμένη.

Κάποιες στιγμές πράγματι έφτασαν κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές, αλλά τα πράγματα αποδείχτηκε πως δεν ήταν καθόλου απλά, αφού εκτός από τη Φενερμπαχτσέ στην υπόθεση μπλεκόταν και η Αλ Ιτιχάντ, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Τελικά ο Ολυμπιακός προχωράει στη μεταγραφή του Μπρούμα και στην Τουρκία ασχολούνται με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής είχε πρόσφατα συνάντηση με τη διοίκηση της Φενέρ. Σε αυτή τη συνάντηση ο τουρκικός σύλλογος του έκανε γνωστό πως αν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό να πάει, αλλά εκείνος από την πλευρά του είπε: «Έχω συμβόλαιο, θέλω να μείνω και να παίξω», φέρεται να είπε ο Γκάρι στη Φενέρ.