Σενάριο από την Ιταλία για Λασάλτ και Ολυμπιακό

Ένα νέο όνομα για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού προέκυψε από την Ιταλία και πρόκειται για τον Ντιέγκο Λασάλτ της Μίλαν.

Σενάριο από την Ιταλία για Λασάλτ και Ολυμπιακό

Ένας πραγματικός χαμός γίνεται με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Συνεχώς προκύπτουν ονόματα από το εξωτερικό και αυτό είναι ένα δείγμα της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League οι Πειραιώτες φουλάρουν για την ενίσχυση του ρόστερ με τα μέτωπα που έχουν ακόμη ανοιχτά να είναι αρκετά. Ένα από αυτά είναι του αριστερού μπακ με τους Πειραιώτες να ψάχνουν αρκετό καιρό τώρα για τον αντικαταστάτη του Τσιμίκα.

Ένα νέο όνομα για την αριστερή πλευρά της άμυνας του Ολυμπιακού ήρθε στο προσκήνιο από την Ιταλία. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Λασάλτ, ο οποίος αγωνίζεται στη Μίλαν. Πρόκειται για τον 27χρονο Ουρουγουανό αριστερό μπακ που πολύ δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στο Μιλάνο.

Οι "ροσονέρι" είναι διατεθειμένοι να δανείσουν τον παίκτη με τον Ολυμπιακό να φέρεται πως είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους. Τον παίκτη φέρεται να διεκδικεί αι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας που επίσης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της.