Στα… άκρα με τη Ρίο Άβε ο Ρέις για τον Ολυμπιακό

Σε οριακό σημείο είναι οι σχέσεις του Ματέους Ρέις με τη Ρίο Άβε. Τι γίνεται στο πορτογαλικό κλαμπ μία ημέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι με τη Μίλαν.

Στα… άκρα με τη Ρίο Άβε ο Ρέις για τον Ολυμπιακό

Πολύ γερό μπάσιμο έχει κάνει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Ματέους Ρέις, αλλά ακόμη αυτή η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί. Η Ρίο Άβε αντιστέκεται στους Πειραιώτες, όμως, εκείνοι έχουν σύμμαχο τον παίκτη τους. Το πορτογαλικό κλαμπ την Πέμπτη έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Μίλαν για τα play offs του Europa League, αλλά περισσότερο ασχολείται με τον Βραζιλιάνο μπακ.

Χωρίς καμία υπερβολή τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και το γυαλί ανάμεσα μεταξύ των δύο πλευρών έχει ραγίσει για τα καλά. Ο ποδοσφαιριστής την περασμένη Κυριακή δεν δέχτηκε να παίξει στο παιχνίδι με τη Γκιμαράες και όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Πορτογαλία αυτό έγινε για το θέμα της μεταγραφής του.

Αυτή η κίνηση του παίκτη δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διοίκηση του συλλόγου που πλέον έχει θέσει τον Ρέις εκτός ομάδας. Ο 25χρονος μπακ δεν θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τη Μίλαν με τον πρόεδρο του πορτογαλικού κλαμπ, Αντόνιο Σίλβα να κάνει δηλώσεις και να παραδέχεται ότι διαπραγματεύεται με σύλλογο για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρίο Άβε δεν αποκάλυψε το όνομα του συλλόγου με το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις για τον Ματέους όλα τα Μέσα στην Πορτογαλία θεωρούν δεδομένο πως αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Οι δύο πλευρές το πηγαίνουν στα άκρα με τον Ρέις να είναι ξένο σώμα στη Ρίο Άβε και η αναστάτωση πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι να είναι μεγάλη.