Όλοι παίζουν για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή!

Ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις προκειμένου να βρεθεί για ακόμη μια σεζόν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί όπου κάθε χρόνο δίνουν ραντεβού οι κορυφαίοι, θα είναι όπως όλα δείχνουν και φέτος, μαζί τους, η καλύτερη ομάδα της χώρας μας, ο Ολυμπιακός.

Όλοι παίζουν για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή!

Ο νταμπλούχος Ελλάδας του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δημιουργήσει ένα σύνολο που δεν μένει στα πρόσωπα.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με κεφαλαία γράμματα και έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές που παίζουν για το σήμα αλλά και τον προπονητή τους.

Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε διαφορετικά. Ο Πορτογάλος τούς έχει «φτιάξει» στον Ρέντη και είτε ξεκινάνε βασικοί είτε έρχονται από τον πάγκο είτε από την εξέδρα όλοι, μα όλοι δίνουν το 100% στο παιχνίδι.

Δεν είναι τυχαίο αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό με τις αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς. Πέρσι για παράδειγμα, στον εντός έδρας αγώνα με την Κράσνονταρ, μπήκε ο Ραντζέλοβιτς και... χάζεψε τους Ρώσους.

Πριν από λίγες ημέρες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν γιατί δεν ξεκινά ο Φορτούνης. Ο σπουδαίος διεθνής άσος ήρθε από τον πάγκο μαζί με τον Μασούρα και «καθάρισαν» το ματς.

Οι δυο τους χθες ήταν βασικοί, όπως και ο Χασάν αλλά στην επανάληψη αυτοί που άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού και έπαιξαν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν οι Ελ Αραμπί και Ραντζέλοβιτς.

Ο τελευταίος «κυνήγησε» τη φάση και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ και ο Μαροκινός «έσπασε» τη μίνι... γκίνια με ένα σπάνιο ομορφιάς τέρμα στο φινάλε βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Αυτό που μένει λοιπόν στο τέλος της βραδιάς, εκτός φυσικά της σημαντικής νίκης που δίνει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό, είναι πως όσοι αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στον Ρέντη θέλουν να φοράνε την ερυθρόλευκη φανέλα και να παίζουν για τον Θρύλο και τον προπονητή τους. Είτε πέντε λεπτά είτε δέκα λεπτά είτε ένα 90λεπτο. Δίνουν τα πάντα. Ματώνουν τη φανέλα κι αυτό είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού.